www.sudzibas.lv Valodu eksperts neapmaksātie faktūrrēķini

Valodu eksperts - neapmaksātie faktūrrēķini

Esmu sadarbojusies ar šo kompāniju. Ja esat gatavi ar viņiem sadarboties (ko es nevienam! neiesaku), tad esat ļoti uzmanīgi, jo viņi vēl joprojām nav man samaksājuši par tukojumiem, kurus es veicu jūlijā (!!!).

Komentāri (6)

; ;jgi;ygv v 04.12.2013

Kaut kas tai aģentūrā ir salūzis. Agrāk bija visnotaļ ciešams kantoris, lai gan ar maksāšanas punktualitāti nekad neizcēlās.

Arī te redzams, ka šie nemaksā: http://www.proz.com/blueboard/26086
Ievietojiet savu atsauksmi! Ja šie gribēs saglabāt biznesu, varbūt ka apņemas arī norēķināties ar tulkotājiem.

S ska0 12.05.2014

Arii man nav samaksaats jau par gandriiz gadu veciem reekjiniem!!!

K Ksana 16.06.2014

Man arī nesamaksāja. Es gan gadu negaidīju. Tulkojums bija šī, 2014. gada aprīļa sākumā, solīja samaksāt 30 dienu laikā, bet nesamaksāja. Sūtīju atgādinājumu, atvainojās atkal apsolīja nedēļas laikā samaksāt. Pagāja nedēļa, atkal nesamaksāja. Tad es sāku meklēt atsauksmes internetā par viņiem un atradu šīs. Aizsūtīju viņiem savu ne visai laipno komentāru par situāciju, un uz šo komentāru man neviens vairs neatbildēja, bet tavu brīnumu... pēc laiciņa uz manu e-pastu atkal pienāca piedāvājums jaunam tulkojumam. Atteicu un teicu, ka vairs neuzķeršos. Šodien atkal pienāca no viņiem jauns piedāvājums tulkot ar vairākiem diezgan liela apjoma tekstiem. Esiet uzmanīgi! Izskatās, ka viņi sūta piedāvājumus uz visām viņu rīcībā esošajām adresēm cerībā, ka kāds jau atbildēs un iztulkos. Tāpat izskatās, ka tās sekretāres, kas tur pie viņiem strādā, visu laiku mainās. Katrā vēstulē apakšā parakstījusies cita.

K Ksana 16.06.2014

Man arī nesamaksāja. Neuzķerieties!

G GitaBe 03.07.2014

Priekšniecība vsp sviestā sagājusi. 200 EUR vietā pirms svētkiem samaksāja 50EUR ar 2 mēnešu nokavēšanos.

G GitaBe 03.07.2014

Ksana, tās pat nav oficiālas sekretāres, bet gan praktikantes, kuras pieņem uz ilgākais 3 mēnešiem un bez jebkāda līguma. Protams, naudu maksā aploksnē. Varētu VID pabrīdināt :D
Birojs arī riktīga misene - reāli dzīvoklis 5.stāvā ēkā, kur nav lifts, kur dzīvo pati direktore un viņas kaķis, kurš netiek barots. Pie tam kaķa tualete ir tajās pašās telpās, kuras tiek tīrītas labi, ja 1x mēnesī.
Kaktu kantoris..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes