Valmieras Slimnīca - uzņemšana

...reiz jutos ļoti neērti, vakarā plkst .23:20 ierados uzņemšanā, ar nepanesamām sāpēm.
...durvis bija aizslēgtas, nekur nedega neviena gaisma(laikam tad bija gaismas taupīšanas režīms :)+ naktsmiers)!
...zvanīju zvanu, jo ļoti sāpēja...un šī taču ir vieta kuru var apmeklēt cauru diennakti!!!
...miegā iztraucēta māsiņa atvēra durvis un kaut ko bezsakarīgi murmināja, tālāk parādijās vēl viena-kura dusmīgi augstā tonī prasīja kas man esot!
...piedodiet slimnīcas darbinieki...bet es nejutos -kā atbraukusi pēc palīdzības!!!...un vai man vēl jāpārdzīvo-par to, ka bija jāmodina dežurējošais ārsts?!
Tad, mīļie, klapējam to bodīti ciet!!!..tad labāk es pārciešu sāpes mājās, un braucu pie jums dienā(kad miega fāze ir pagājusi)..pietaupītu burkšķēšanu:)
Nakts darbu strādā cilvēki, kas to var pārciest!...lai mums, pēc palīdzības saucošajiem, vēl nav jāuztraucās par jūsu iztraucēšanu!

Z

Komentāri (5)

H Hm... 22.04.2009

Taču Valmierā nav slimnīcas.

J janita 14.06.2009

pilnībā piekrītu, jo arii pa dienu kad aizbraucu ar vedersāpēm uzņemšanā neizturējās laipni.nu piedod atvaino ja viņa strādā tādu darbu tad viņai ir jābūt savādākai attieksmei pret slimniekiem!
takā es biju no Cēsu raj. bet man bija tuvāk atbraukt uz Valmieru.
viņa mani nolamāja par to ka ir jābrauc uz Cēsu, jo viņi šeit nepieņem!tā vietā lai mani lamātu, būtu palīdzējusi atrāk!
takā esmu pilngadīga tad viņa brīdināja ka tas esot maksas pakalpojums, un lai pārbaudītu un uztaisītu analīzes tas man izmaksāšot dārgi, vairāk kā 30 ls.man bija vienalga lai tikai zinātu kas man kaišs!man tu paņēma analīzes, nosēdēju vairāk kā stundu tad atnāca ķirurģe- tāda jauka, saprotoša-tadai kādai jābūt!viņa man paskaidroja kas un kā kapēc tas vēders sāpēja!
tad man bija jāiet atkal pie tās kas piereģistrēja mani(nelaipnā kundzīte) lai samaksātu par izdarīto pakalpojumu!viņai acis bija uz kātiņiem, kad ieraudzīja to mazo summu salīdzinājumā ar to ko viņa man nosauca!

Es domāju ka studentiem nevajadzētu maksāt par tiem pakalpojumiem, jo mēs tac vēl nekur nestrādājam!
p.s. Ja kas tad tā kas uzņemšanā mani piereģistrēja 2009.gada 13.jūnijā pulkst. 13:00 - 15:00
p.s. es neuzskatu ka ar tādu attieksmi var strādāt tādā darbā.Domāju ka nevienam no mums kam vajadzīga ārsta palīdzība, negribētos lai uzņemšanā būtu nelaipna, uzpūtīga kundzīte!kura tā vietā lai palīdzētu viņa tevi nolāmā! un tad palīdz!

J jana 21.02.2010

Gribētos pārbaudīt kuram no tiem visiem darbiniekiem ir laba izglītība? esmu vairākārt visādas šausmas tur redzējusi un piedzīvojusi. Būtu gālvenā tur vairāk kā pusi atlaistu, zinu cilvēkus kuri ir izglītoti un grib cilvēkiem tiešām no sirds palīdzēt. Un par reģistratūras tām vecenēm vispār naw ko teikt, pirmajā stāvā ļoti laipnas, ber radioloģijas nodālā vienkārši DRAUSMAS!!!
Dzirdēju šito no ārsta - Nu ja ārsts saka ka radioloģijā var vienalga kurš strādāt, ka tur naw nepieciešamas nekādas zināšanas, nu tad man naw ko teikt. vispār par ko tad es maksāju naudu, esmu pārbaudīties tur bijusi trīs reizes un nevienu reizi nekas naw atrasts, tad nu esmu pārliecinājusie ka tur neatgriezīšos, labāk tad braucu uz Rīgu un maksaaju dubultaaa, par kvalitatīvu darbu, un ārsts vēl pazvana vai viss kārtībā.

A Anna 14.06.2010

Jūs labāk uzbrauciet augšā un apmeklējiet tās nodaļas kurās darbinieki strādā vairāk par 1, 5 slodzi. Staigā uzpūtušies. Ne vārda, ne miņas. Pārsvarā visi sēž dienā pie televīzora. Slimnīcās vecākā māsa kultivē, ka šajā Vidzemes slimnīcā strādā māsas ar augstāko izglītību. Bet reāli satiekot viņas dzīvē liekas, ka vairāk par 8 klasēm viņām nav. Es nesaprotu kā slimnīcas vadība var pieļaut darbinieku strādāsānu vairāk par 1, 5 slodzi tagad kad slimnīca ir atstāta Vidzemē par vienu no lielākajām slimnīcām ar vislielāko apriti. Tai pašā laikā rindām stāv kvalificētu darbinieku kuri netiek ielaisti šajā kombainā. Vai tiešām galvenais ārsts nevar šīs vecākās māsas kaprīzes savaldīt???? Par jūsu slimnīcas darbiniekim ir ļoti slikta slava.

H ha 10.07.2010

Galvenais tikai kafiju padzert un klaču uzsist, tas Vidzemes lielākajai daļai māsiņām un ārstiem svarīgākais.
Radioloģijas reģistratūras tās vecenes ir šausmīgi nelaipnas FUI!!! pat vairs nav vēlēšanās tur atgriezties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes