www.sudzibas.lv Valeo acu ārsts

Valeo - acu ārsts

Labdien! Vēlējos rakstīt sūdzību par Valeo acu ārsti Svetlanu Uskovu. 29.novembrī manam 3 gadus vecajam dēliņam bija iekaissui actiņa. Devos uz Veleo, lai tiktu pie acu ārsta. tur bija pieejama tikai maksas acu ārste. Bērnu apskatīja ļoti ātri, pateica no jums 5 Ls. Izrakstīja pilienus un ārsta zīmi priekš bērnudārza. Teica, ka pirmdien bērns būšot vesels un ar so zīmi varēšot doties uz dārziņu. Mēs vēl nebijām izgājuši, kad jau tika pieņemts nākamais pacients. Atnākot mājās apskatījos ārsta zīmi. Tā bija uzrakstīta uz baltas papīra lapas, uzlikts bija viņas un Valeo zīmogs. Apgriežot lapu otrādi varēja redzēt centrum multivitamīnu reklāmu. Pirmdienā bērnam nebija labāk. Zvanīju uz Valeo, lai pieteiktos pie kāda acu ārsta. Mums atkal tika piedāvāta Uskovu. Teicu, ka pie šīs ārstes neiešu nekādā gadījumā. Tad teica, ka pie cita ārsta nemaz netiksim. Tanī dienā mēģināju tikt pie dakteres Vasiļjevas Mārītes. Viņa bērnu pieņēma, pie reizes arī pārbaudīja redzi, izrakstīja citus acu pilienus. Bija ļoti laipna, par naudu negribēja neko pat dzirdēt. No viņas izrakstītajiem acu pilieniem otrajā dienā bērna actiņa bija vesela. Tā kā daktere bērnam actiņas bija pārbaudījusi, tad otrajā dienā zvanīju uz Valeo, lai atteiktos no profilaktiskās pārbaudes, kam nija jānotiek nākamajā nedēļā pie Pūres. Tur manu atteikumu neviens nepieņēma, teica lai zvanot uz 25986390. Nezvanīju, jo tas bija tās pašas Uskovas telefona nr. Reģistratūra arī strādā kaut kādi dīvainīši, bieži pat nevar sazvanīt.

S

Komentāri (1)

N Nina_1987 06.05.2014

Ужасная "врач"!!! Даже врачом ее нельзя называть! Как всегда в Валео предлагают ждать больше месяца или идти за деньги. Так как надо было срочно, пошла платно. Прием 12 евро. Прияняла сразу. Сказала этой Усковой что жалуюсь на глазное давление. Она проверила мои очки, сказала что меня не обманули в "Пасаулес оптика" и мой минус действительно такой как в очках. На что я ей ответила что меня вообще не это интересует и опять настояла на том чтобы она проверила мне глазное давление. Она сказала, что мне не надо проверять давление, а надо позвонить какой-то Тамаре Алексеевне и купить у нее чудо таблетки, что от них у меня востановится зрение и все будет хорошо. Начала впихивать мне книжку с описанием этих чудо бадов, я сказала что мне не интересно и я хочу проверить давление, на что получила ответ - До свидания!
Я невероятно зла!!! Это не врач!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes