Valdemars Dortans - Krapnieks

Pirms kāda laika no šīs personas izīrēju dzīvokli, izvākšanās brīdī vinjs neuzskatīja par vajadzību atgriezt man iemaksāto drošības naudu, pieļauju tādu domu, ka viņš tā rīkojas ar visiem saviem īrniekiem, sameklē bezjēdzīgus attaisnojumus, lai apkrāptu cilvēkus. Neskaitot, ka vnk man neatgrieza man manu iemaksāto naudu arī lika nomaksāt savu komunālo parādu, kad es ievācos, bet pēc tam, kad es teicu, lai atskaita man to summu no īres izlikās ka pats samaksājis. Līdz pēdējam skandināja, ka pats samaksājis bet kad parādīju rēķina čeku, tad izlikās, ka es būšu kaut ko sajaucis. Un pec tam neizpratne kāpec tiek lauzts kkads juriidiski spēka neesošs līgums(neprecizi noformets, lai pēc tam neko nevarētu pierādīt)!

Un pats humoristiskajais ir tas, ka es esot vinjam parada vel par komunalajiem maksajumiem, lai gan vinjs man ir parada 150 Ls, kurus vnk piesavinājies!

Gribēju Jūs brīdināt no šī glumā krāpnieka, neielaidieties nekādās attiecības ar šo melīgo personu.

V

Komentāri (4)

D Dailis Bezvārdis 02.12.2013

es tavā vietā ieliktu sludinājumu www.gribu.lv pie peģikiem ar viņa tālruņa nr. un tad lai izbauda saldos zvanus ...

I iziretajs 21.04.2014

Sandra Kolosko apzaga izīrētāju.
Sandra Kolosko ir īrnieks, kas lauza līgumu pirms termiņa. Saskaņā ar līgumu, ja īrnieks lauž līgumu pirms termiņa drošības nauda netiek atgriezta.
Sandra Kolosko faktiski apzaga izīrētāju, jo nesamaksāja par komunālajiem pakalpojumiem saskaņa ar līgumu divus mēnešus, kā arī nozaga dzīvokļa atslēgas. Sandra draudēja, apsaukāja, nolādēja un draudēja atslēgas nodot bomžiem, lai apzog dzīvokli un radīja vēl papildus zaudējumus dzīvokļa īpašniekam.
Īrniekam ir oriģinālais īries līgums, kā arī visi pārējie pierādījumi par Sandras Kolosko krāpniecisko darbību.
Sakarā ar apmelošanu, kaitniecību un zaudējumiem, ko ir radījusi Sandra Kolosko, izīrētājs patur tiesības vērsties policijā, tiesā un pieprasīt atlīdzību par komunālajiem pakalpojumiem, nepatiesu apmelošanu un pārējiem zaudējumiem.

I iziretajs 30.04.2014

Šī meitene vv88vv88 ir Sandra Kološko, kura pate apkrāpj izīrētājus!

N nepierkitēja 03.05.2014

Augsti "godpilnajai" un "tiesiskajai" personai ieteiktu apmeklēt kādu juridisku konsultāciju, lai apgaismo kā adekvāti un precīzi noformēt īres līgumu...un pie viena kādu ētiska rakstura pasākumu, lai rastos morāles principi, ka citu apkrāpšana nav NEKĀDS ienākumu avots vai viegls veids, kā maizīti pelnīt ...
Ja jau uzrunājam Jūsu godprāti un juridiskumu ...visnotaļ domāju, ka JŪSU SAIMNIECISKĀS DARBĪBAS nereģistrācija un nodokļu nemaksāšana būtu visai interesanta tādai valstiskai organizācijai kā VID...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes