vaksacija.lv - vaksācija

Sveikas! Aizgāju uz vaksāciju un pretī saņēmu rupju, neprofesionālu attieksmi. Meistare Elīna (tā meiču sauc) laikam jau iebraukusi Rīgā no dziļiem laukiem (par to liecina viņas izturēšanās un prastais runas veids), knapi iemācījusies vaksēt. Patiesībā joprojām to nav iemācījusies. Neiesaku pie šīs personas vaksēties!!!

S

Komentāri (2)

C cherry112 23.09.2014

Cik esmu bijusi vaksacija.lv nekad neesmu saņēmusi rupju vai neprofesionālu attieksmi, vienmēr tā ir bijusi lapina un profesionāla! Meistares savu darbu veic ļoti rūpīgi un ātri!

A Alisez 18.01.2016

Var jau būt ka tai meitenei vienk. bija "slikta diena". Es varu ieteikt vienk. tad pamainīt salonu. Pati eju uz Nofrete. http://nofrete.lv/vaksacija Ja tas nepatīk, tad jebkuru citu, izvēles jau daudz. ...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes