www.sudzibas.lv VAIRIS VANAGS MUGURKAULA SKRIEMEĻU SPECIĀLISTS?!-HALTŪRISTS!!!

VAIRIS VANAGS - MUGURKAULA SKRIEMEĻU SPECIĀLISTS?!-HALTŪRISTS!!!

Visiem sveiki,kam līdzīgas problēmas ar muguru!Visas manas nedienas sākās šā gada pavasarī,kad neveiksmīgi nedaudz sastiepu muguru,bija diskomforta sajūta un pēc nedēļas griezos Siguldas poliklīnikā pie šī"speciālista",viss notika zibenīgi ātri,max 5.min!uzlika mani uz galda,aiz pleca pieturēja,čiks grieziens pa kreisi,un tāpat čiks grieziens pa labi,taču griezienā pa labi sajutu pēkšņas sāpes labajā kājas gūžā,iemauca vēl starp skriemeļiem šprici,10.ls.un staigā!Taču sāpes kājā nepārgāja,bija adatiņu sajūta visu laiku!Pēc apm.pus gada pietika prāta vēl reiz griezties pie šitā spečuka,atkal tas pats,5.min-10.ls!!Taču šoreiz palika viss tikai daudz sliktāk,kāja konkrēti sāka tirpt,un vairs nevaru iztaisnoties!Nolēmu griezties citur,un uzzināju skarbo patiesību,bez iesildīšanas masāžas kategoriski aizliegts veikt jebkādas līdzīgas manipulācijas ar mugurkaulu!!!Jāmasē vismaz 40.min!Izgāju kompi,un diemžēl secināja,ka ir diska trūce,un disks spiež uz starpskriemeļu nervu!!!Kas tālāk 43.gados,operācija pa 900-1100.ls?!Nauda jau izgāzta bez jēgas,taču panākumu gandrīz nekādu!Iesaku vispirms uzzināt,ko līdzīgās sitoācijās ar jums pa priekšu taisās darīt,jo var gadīties kā man,kad viss jau ir stipri par vēlu..Šis dakterītis praktizē pa Rīgas un Cēsu rajoniem,silti iesaku turēties tālāk!!!

P

Komentāri (20)

K Kristīne Auce 03.09.2012

Un tādu ārstu pēdējā laikā uzpeld diezgan daudz.
Ziniet, es nesaprotu, vai valstij tādi ārsti neizmaksā ļoti dārgi? Viņu dēļ cilvēks paliek invalīds, darba nespējīgs tātad viens nodokļu maksātājs mazāk. Bet valstij savu kārt jāmaksā šim cilvēkam invaliditāte kuru par invalīdu ir pataisījis ārsts. Man ir jautājums, kur skatās mūsu 100 "gudrie"? Vai tādiem dakterīšiem nevajadzētu atņemt sertifikātu un aizliegt operēt.. Un vai kāds ir parēķinājis cik nodokļu maksātājiem izmaksā viena nekvalitatīvi iztaisīta operācija?? UN KO GALU GALĀ IZCIEŠ PATS CIETĒJS!!! Un vēl, cik tas izmaksā apdrošinātājiem???

D Druknais 18.02.2016

Cien. Kristīne Auce! Vai kaut reizi esiet bijusi pie šāda speciālista. Ja ne, tad nevajag mētāties ar komentāriem. Personīgi esmu bijis pie vairākiem speciālistiem. Citi glauda tevi, ka labuma nekāda, tikai zemē nomesta nauda . Citi plēš naudu un tēlo masieri speciālistu. Jāsaprot arī tas, ka ne visus var izārstēt, tādēļ šie speciālisti pieprasa dažādus izmeklējumus. Vieni ir dārgi, otri lētāki un ne vienmēr varam to atļauties. Esmu neskaitāmas reizes bijis Murjāņos pie Zemiša, saku neskaitāmas, tādēļ ka esmu pie viņa bijis pats un pēc ļoti labiem rezultātiem vedis kolēģes, zāģētavas meitenes, kurām no smaga darba tirpa rokas. Rezultāti kolosāli un naudiņu maksāju par stundu pavadītu uz masēšanas galda. Arī manas dāmas šodien smaida. To visu paveica dakters Zemītis un domāju, ka Vanags nav sliktāks, jo zinu 3 cilvēkus, kuri šodien saka paldies, tieši dakterim Vanagam.

A Armands Petrovs 10.04.2019

Man dakteris Vanags divreiz izpalīdzēja smagās situācijās, vienreiz kritu uz kāpnēm atpūtā un tā nokritu uz muguras, ka ilgi nevarēju ne elpot ne rokas pacelt vēl tālajā 2000.gadā. Ejot pa ielu nācās nogulties lai elpu dabūtu. 5 minūtes un 5 ls Vanags toreiz man spēja palīdzēt vairāk kā visi rajona ķirurgi. Teikšu tā īstais cilvēks īstajā vietā. Uz pasaules nekas nav 100% kaut kas, kas der simtam vienam var būt kaitīgs. Raksta autors nesagaidīja cerēto palīdzību, bet ne jau dakteris viņu pārstaipīja. Tā visbiežāk ir vārgiem cilvēkiem, kas reti ko ceļ un stipriniekiem, kas ceļ pārāk daudz - kauli un savienojumi netur. Raksta autors vēlas savu veselības problēmu uzlikt uz daktera atbildību, bet tā nav godīgi. Dakteri ir tikai cilvēki, kas cenšas palīdzēt citiem, bet ne nekļūdīgi dievi kas izdod brīnumus 100% gadījumu. Otreiz 2013.gadā mani dakteris izglāba, kad mājās palika slikti nevarēju elpot, raibs gar acīm un šausmīgi sāpēja kreisais plecs. Aizraucu uz slimnīcas uzņemšanu tur diagnoze infarkts, bija tik slikti ka īsti pat protestēt nevarēju, bet neticēju ka tas infarkts. Aizveda ar ātrajiem uz Gaiļezeru un uzreiz uz operāciju esot eiropas nauda šitādiem gadījumiem, bet tur dakteris pēc 15 minūtēm ar trosi braukāšanu pa sirdi saka - šitam sirds vesela. No rīta palātā ķirurgs prasa kas jums īsti kait? Sāku domāt ko darīju iepriekšējā dienā un atcerējos - dīvānu cēlu ļoti smagi un neērtā pozā. Bija īstā diena un aizbraucu pidžamā pie daktera Vanaga - 5 min un 10 ls un viss. 2005. gadā sieva samaksāja speciālistiem 600 ls par masāžām, ļoti sāpēja mugura un rokas - ieteicu Vanagu 3 reizes pa 10 ls un nekad vairs nav nekas bijis. Visu cieņu labam speciālistam.

J Jehidna 10.09.2012

Paldies, zināsim.

P pacentsautors 28.09.2012

Sveiki!Beidzās viss ar to, ka dabūju tomēr taisīt operāciju par maksu-1117.ls, +48.ls par nedēļu slimnīcā!visas veselības apdrošināšanas ir pilnīgs pufelis, sedz reāli tikai izmeklēšanu, un max uzturēšanos slimnīcā!operācijas par 100% priekšapmaksu tikai un vienīgi!tagad 2.mēn.pa mājām, un parādi līdz ausīm..ja būtu skriemeļa lūzums, tad vienīgi pa brīvu+9, 60.ls diennaktī par stacionāru..Tāda mums tā banānu republika..tagad vēl rehabilitācija 6, 50.pa vienu reizi..interesanti?uz priekšu, ir iespēja izprovēt..Jā, un vēl sevišķi gudrajiem-ja cerat, ka kādam ir krutā apdrošināšana, maldāties-reāli, un vienīgi darbosies tikai tāda apdrošināšana, ja jūsu kolektīvu būs apdrošimājis darba devējs katru darbinieku-vismaz 20.cilvēku pa 200.ls par vienu personu uz gadu, arī tad tikai pilnīgi apmaksāti tiks visi med.izdevumi max 3.personām!!!ja kādam nauda maku spiež, var izprovēt, vai drošināties pa 40.ls, vai kaut pa 540!, iznākums būs stipri vienāds..pats drošinos pa 40.piespiedu kārtā, jo jābraukā uz ārzemēm, par šo summu tur nosmērēs ar zeļonku un atgādās mājās..RAKSTA AUTORS..-PACENTS.

K Kristīne Auce 01.10.2012

Atbilde smīkņai. Var tač atkal uztaisīt kaut kādu darba grupu kas pēta cik valstij izmaksā neprofesionāli ārsti kas taisa cilvēkus par invalīdiem ar savām operācijām. Jo, es gribēju teikt, ja privātajā klīnikā iztaisa cilvēku par invalīdu tad valsts it kā netiek viņiem klāt, nu respektīvi nevar viņus sodīt, kas man liekas pavisam nepareizi. Jo pēc tam kad cilvēks privātajā klīnikā ir ieguvis invaliditāti sliktas operācijas dēļ, invaliditāti tam nabaga cilvēkam maksājam mēs- nodokļu maksātāji un no tirgus ir ārā viens nodokļu maksātājs. Un ticiet man tādu cilvēku ir daudz tikai tām privātajām klīnikām it kā netiek valsts klāt. Pēc manām domām jāmaina likumdošana un ar steigu.

N neksa888 14.11.2012

Par Vairi Vanagu varu teikt tikai labāko...Jau daudzus gadus tiklīdz kā kaut kas sāp visu sadakterē un nav nekādu problēmu+paņem tikai 10ls nevis kā viti ārsti runā stundu 3 min dakterē un 40ls nav...
+pacents-nevajag aiziet uz vienu procedūru un bļaut ka sāp, dr pats vienmēr saka ka vismaz sešas būs vajadzīgas lai tiktu galā ar problēmu, no vienas nekas nemainās-reizēm paliek tik trakāk, kamēr skriemeļi pierod pie jaunā stāvokļa!!!Tā ka savu invaliditātes vainu meklē sevī ne citos!!!

G Gitena 13.02.2020

neksa 888, paldies. Super, Vairis Vanags, cilvēks ar Lielo burtu. Tikai un vienīgi ir palīdzējis simtiem Latvijas iedzīvotāju būt pilnvērtīgiem un funkcionēt aizmirstot par sāpēm mugurā, kājās, rokās ceļgalos. Kā nav neērti tā rakstīt, cilvēkiem, kuri tur pat nav bijuši, jums žēļ šie 10 -15. eiro, ( lai viņi būtu nomesti zemē, bet veselība ir atgriezusies) esmu bijusi vairākkārt ar vairāku gadu starpu un vienmēr ir cilvēku pins un visi slavē, slavē, slavē!

A autors 15.11.2012

neksa!tavai zināšanai citur kopā ar visu masāžu un tām pašām manipulācijām par stundu ņem tikai15.ls, nevis 10.ls par 5.min!!!vari vēl pastaigāt pie vanaga, tikai neaizmirsti ko teicu, ja jau nākamo reizi pašai disku izgriezīs!man pietika ar vienu reizi, kā pagrieza pa labi, tā uzreiz bija zibens labajā kājā-tas nozīmē ka pietika ar reizi lai uzreiz izgrieztu disku, kur nu vēl reizes sešas!!disku pietrūktu...un pirms gudri runāt, uzzini kā citur tādas lietas veic!!!varu tagad jau pēc operācijas pa 1117.ls pakonsultēt, esmu palicis ļoti skolots...

A autors 19.11.2012

Neksa 888, sūkā ledu, turpini staigāt pie vanaga, varbūt dabūsi 3 grupu, man vairs nevajag, operācija bija veiksmīga, atgriezīšos darbā ap 17.dec!esmu tālbraucējs-šoferis!!!ticiet brīnumam-nekas šajā valstī nav par brīvu, ja mož nēesi pats Vanags???Rehabilitācija gan prasa iekšas..bet nekas..ja 7mm.izbīdīts disks, ari sv.tēvs nepalīdzēs, kur nu vēl dok.Vanags, kuram ļoti drīz mans advokāts uzprasīs pilnu ārstēšanas licenzi...ka tikai drīz neaizver Vanaga privātpraksi, kurš spora skolā ir tipa tikai''medmāsa'??!kā dad ir, mož tomēr pie dok.Zemīša murjāņos, pa 1st.masāžas, kurš tiešām ko jēdz??Ar cieņu, ja vajag, varu pasviest tel.murjāņos, tiešām norm.doks!!!

A Avantgarde 05.03.2014

Man Vanags palīdzēja. Pirms tam nevārēju ne sēdēt ne gulēt, varēju tikai stāvēt un staigāt. Bija tā pati disku trūce. Protams gāju kādas 10 reizes, sākumā jutos pat sliktāk, bet pēc 3 reizes palika ar katru reizi labāk. Tagad jūtos labi, ir pagājis vairāk nekā gads pēc pēdējā daktera apmeklējuma un viss ir kārtībā, varu pat strādāt fizisku darbu, piemēram rakt zemi ar lāpstu.

T twojangel 24.09.2014

Tiešam dakteris ir zelts. Domaju, ka savos 18 gados vairs nedzīvošu normālu dzīvi pēc avarijas ar mašinu, bet pēc 9 reizem pie ši arsta palika daudz labak, tagad pēc trim gadien prasas atkartotu paris procedūras, bet šim arstam esmu veltijusi tikai labakos vardus un tadus arī tikai teikšu.

č Čupakabra 24.09.2014

Sen nav gadījies būt pie dr. Vanaga. Bet viņš man dažos seansos savulaik salika muguras skriemeļus pēc bezrezultatīva ārstēšanās kursa Jaunķemeros. Pēc kāda laika neveiksmīgi paslīdēju uz ledus, kritu, viss mugurkauls novibrēja. Vairāk kā nedēļu staigāju ar smagām galvassāpēm, sapratu jau, ka kaut kāds skriemelis izkustējies. Aizgāju līdz dr. Vanagam. Viena maza, precīza kustība, pagrozīja kakla daļu un tāds atvieglojums - sāpes atlaidās. Viņš ieteica atnākt vēlreiz, bet nevajadzēja. Paldies viņam! Cik esmu rindā pie viņa sēdēts, tik daudz labu vārdu no citiem arī dzirdēts. Tāpēc brīnos par šo sūdzību un komentāriem. Nu, var jau būt, ka kādam nepaveicās, var jau būt, ka dr. kādreiz kļūdās. Neviens no tā nav pasargāts. Bet, ja tā paskatās, cik daudziem viņš ir palīdzējis, kļūdas procents nevar būt pārāk liels. Tas gan nav nekāds mierinājums kļūdas skartajiem...Lai jums visiem izdodas atgūt veselību, un nav svarīgi pie kura ārsta. Svarīgi ir trāpīties uz īsto. Veiksmi !

F Fausts 29.11.2014

15 gadus mocījos ar muguru!!!Bet pēc vizītes pie Vanaga jau trīs gadus nezinu, kas ir muguras sāpes!Pavisam labi palika pēc trešā apmeklējuma, bet tākā bija nozīmēti četri, tad aizgāju arī ceturto un viss, mugura nesāp.Ārsti jau minēja, ka jāiet uz operāciju, bet pēc Vanaga viss kārtībā!Neņemos spriest cik tur tas Vanags slikts vai labs, bet gribu tikai pateikt, ka personīgi man palīdzēja!

V vilnite 29.01.2015

Dr. Vairis Vanags, visu cieņu šim cilvēkam, izdakterēti 100- tiem cilvēku, lasu un brīnos, kur tik lieli gudrinieki saradušies, ka tādas muļķības raksta, lai jums šie nopēluma vārdi aiziet vajadzīgajā locītavā un paliek kādu laiku līdz lūdzaties Vanagam, lai palīdz.
Esmu es bijusi, radi draugi, paziņas ar pirmo sāpi pie Vanaga un pietiek ar pāris reizēm, lai justos labāk, 5-6, lai būtu viss kārtībā. dakters gan liek iegriezties pēc gada, bet atceramies tikai, kad 3- 5 gadi pagājuši. Cilvēki ir guļoši vesti un ir ar labiem rezultātiem. Vēlreiz pārliecinājos, ka neticiet pirms neesat pats pārliecinājies. Ar cieņu Dr. V. Vanagam
P.S. pasēdiet pirmdien pēcpusdien un ceturtdien priekšpusdienā un paklausieties, ko saka 10 cilvēki vienā dienā!

zirgs_kamene 29.01.2015

http://www.sudzibas.lv/smile-pc-c35793.html

A artiszemturis 20.04.2015

Visu cienu Vairim Vanagam reali palidz jau gadus 20 atpakal pirmo reizi man personigi un visiem pazinaam esmu ieteicis un visiem palidzejis !!!

J Jasmīns 02.07.2015

Pirms 12 gadiem bija problēmas ar veselību. Trīs gadu laikā izgrūdu milzu naudu medicīnai, no kuras nebija nekādas jēgas. Pievērsos dziedniecībai, kas arī nedeva simtprocentīgu rezultātu. Tad iepazinos ar Vairi Vanagu, kurš mani dabūja uz kājām. Visiem Vanaga nomelnotājiem varu pateikt vienu, ka bez daktera palīdzības ir jābūt arī pašdisciplīnai. Padomājiet, ko un kā jūs darāt. Jā, es katru rītu veicu muguras skriemeļus stiprinošus vingrojumus, kā man ieteica Vairis Vanags. Procedūra aizņem aptuveni 6 - 8 minūtes. Un nu jau pie daktera neesmu bijis kādus pāris gadus! Lai Tev pašam, Vairi, stipra veselība! Varu teikt tikai vienu - Vairis Vanags nav medicīnas ierēdnis, kādi pārsvarā ir poliklīniku un slimnīcu dakteri, kuriem nav nekādas sajēgas par cilvēka uzbūvi, bet gan reāls ārstnieks.

D dajana1957 23.01.2018

Ja valsts nopirktie ārsti ir stulbi, tad vienīgā cerība ir Vairim Vanagam līdzīgie!

A Ariela 04.03.2020

Ja nebūtu V. Vanaga, tad šobrīd vairs nebūtu arī manis. Tad kad mocījos ar galvas reiboņiem un knapi turējos uz kājām, ārsti indēja ar zālēm, bet bija tikai sliktāk. Četras reizes pie Vaira un biju vesela. Vīram bija problēmas ar muguru, neviens profesors netika galā. Septiņas reizes pie Vaira un jau gadus desmit aizmirsis, ka sāpēja mugura. No vienas reizes nekas nebūs, pat saasinājumi. Tie kas reizi aizbrauc un tad raksta sūdzības, domājiet loģiski, no vienas tabletes arī labāk nepaliek, vajag veselu kursu. Visu cieņu Vairim Vanagam par to, ka daudzus ir uzcēlis uz kājām.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes