Uldis Krūklītis - Uzmetējs

Nekad nesaistieties nekādās darīšanās ar Uldi Krūklīti.Lai cik viņš labu iespaidu atstāj tas viss ir tikai acu aizmālēšana un it sevišķi,ja kaut kas saistīts ar naudu vai viņa betona rūpnīcu Jelgavas Betcom.Visi betona izstrādājumi neatbilst nekādām prasībām un algas strādniekiem arī nemaksā un atrod visādus iemeslus ,lai to nedarītu.Un vispār tur vajadzētu vidam padarboties regulārāk 100% noķertu kādus nelegālus strādniekus un vel viss kaut ko interesantu atrastu.
NEVIENAM NEIESAKU NEKĀDAS DARĪŠANAS NE AR ULDI KRŪKLĪTI,NE AR JELGAVAS BETCOM,NE DARBA,NE BIZNESA!!!!!

L

Komentāri (3)

E ezis77 03.12.2013

Piekrītu.

N Nezināms2013 16.01.2014

Taisnība!!!
Šis mēsls paliek daudziem parādā, cik dzirdu no cilvēkiem, tur kur viņš ir, tur visur piedirš, nesamaksā, netur vārdu.

Un tas ir ULDIS KRŪKLĪTIS kuram ir saistība sia enso, sia zemgales metālu serviss, sia uk nekustamie īpašumi, šie kantori atrodās Jelgava, Neretas iela 1.
Šie minētie ir uzmetēj kantori.
Nekad neielaidieties sarunās ar Krūklīti, viņš nemaksā, neatbild uz telefona zvaniem, nepiegādā norunātos materiālus, kad visi termiņi jau sen beigušies izpildei, no zila gaisa parādās un noziņo, ka viņam vajaga naudu par it kā godīgi padarīto darbu.
Pārvietojās ar Volvo unversālu un Toyota.

E ezis77 09.04.2014

Kroplis uzmetejs, vajag sodit vellnu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes