www.sudzibas.lv UFOterm infrasarkanie sildītāji

UFOterm - infrasarkanie sildītāji

Nepeerciet nekaadaa gadiijuma UFOTERM infrasarkanos sildiitaajus, pilniigs sviests tas viss ir, majas lapaa (www.ufoterm.lv) sniegtaa informacija ir tikai reklamas triks, pievienotaas atsauksmes vissticamaak safabriceetas! NAV nekaada labuma no tada sildiitaaja, tad jau labaak ar vecajiem kaloriiferiem iztikt. UFO eed elektriibu nemanja, muljkjiibas par 0, 58 santiimiem dienaktii! Pa nakti pie taada verkja nav iespeejams guleet, klikshkjinaas kad sleedzas iekshaa vai araa, kautkaada gaisma spiid no vinja, kaa mineets maajslapaa 3% apgaismojums, pie taada varot guleet. varbuut tie izplatiitaaju var guleet!!! Saldus sapnjus vinjiem!!
Otrkaart cena pilniigi neadekvaata no 124 - 200 ls.
Laigan internetā un citās valstīs tiek pārdots par 80 dolaariem. kaa vienmeer latvietis sev grib savaak vairaak, un diezvai pat ar pilniibu buus pietiekami.

K

Komentāri (5)

H Hugo Djego 20.12.2009

Es ar par to nenormalo cenu uztraucos.Krievu laikos saucamās "saulītes" bija no lētāka gala.Bet te samurčī smadzenes, ka šis elektrību netērējot! Ja rakstīts, piemeram, 1, 8kw, tad arī tas ir taja stundā, kad viņš strāda bez partraukuma.Ja izslēgsi-tad nosalsi!

G Gala 21.12.2009

А что именно Вам не понравилось, напишите, пожалуйста, а то сами собирались домой покупать. Заранее большое спасибо.

H Hugo Djego 21.12.2009

Gaļina, Tu jau vari pirkt to sildītāju. Te runa par to, ka tam ir neadekvāti augsta cena un ar 0, 56 ls par elektrību diennaktī nepietiks.
Kā specialists es ieteiktu drīzāk eļļas radiatoru, kas no drošības viedokļa ir labāks-tam visa uguns iekšā dzelžos.

H Hugo Djego 21.12.2009

p.s. ar 0, 56 ls diennaktī varētu pietikt tad, ja ziema ir silta. 0, 56ls x 30 diennaktis =17 ls mēnesī.Par tādu naudu var nopirkt 17ls /0, 074=227 kw/h elektrības. Tas attiecas uz vienu istabu ar kādiem 20-25kv metriem, ja nav caurvējš un ir siltinatas sienas un griesti.Un tas ir lētāk, nekā centrālapkure. Jo te mums sanak stipri mazāk par latu par 1 kv.m.

V Vitalijsx 29.03.2015

Lietojam UFOterm jau 5 mēnešus kā pamatapkuri dzīvoklim, lietojam pa lielam vienā istabā. Ieslēgts 20 h diennaktī. Esam Latvenergo pārādnieki- parāds 700 eiro. Bet kopējā summa par 5 mēnešiem- 1500 Eiro. Lēti vai ne? Solīja "Māja 2014 " izstādē, ka patēriņs būs no 35- max.45 Eiro mēnesī:) Tagad sēžam un salstam, jo parāds taču ir jānomaksā.
Ufo rullē!
Un ja tomēr kāds vēlas nopirkt tās super- puper eko lampas, varu savas pārdot, lietotas tikai 5 mēneši, būs lētāk nekā sola UFO:)
T. 29438021

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes