UAB"Gelvora" - nekopetence

Labdien!Sāku meklēt sūdzības par firmu Gelvora.Skatos,ka tās nav mazas.Varu padalīties pieredzē ar šo firmu.2009.gadā cita persona uz mana vārda paņēma xnet veikalā preci televizoru,tādejādi viltojot manu parakstu.Pēc pāris mēnešiem man zvanīja no Inservis Group un atgādināja, ka man nav veikts ikmēneša maksājums.Bet es skaidri zinu,ka man nebija nekāds kredīts un nekādu līgumu ar šo firmu neesmu slēgusi.Man bija jāiet uz filiāli jāraksta iesniegums, lai varētu dabūt līguma kopijas,ko itkā esmu noslēgusi.Saņemot līguma kopiju vērsos policij°ā ar iesniegumu,ka cita persona uz mana vārda,viltojot manu parakstu paņēmusi preci InservisGroup.Pašai firmai pateicu,ka firmai nemaksāšu ne santīma.Jā aizmirsu piebilst ka tas viņiem nebija pirmais gadījums tāds.kādu laiku bija miers,līdz atnāca no Gelvoras paziņojums,ka man jāsamaksā par preci mēneša laika pie 300Ls.Griezos policijā ar informāciju,ka InsevisGroup pārņem Gelvora,Pašai Gelvorai pateicu,arī ka nemaksāšu ne santīma ,ka tur ir ierosināta krimināllieta.viņi man atbildēja neskatoties uz to man jāmaksā.Tad viņiem pateicu,ja dēļ viniem būšu melnajā sarakstā iesūdzēšu viņus tiesā un pieprasīšu kompensāciju par morālo kaitējumu.Policija rakstīja viņiem aicinājumu ierasties policijā,bet viņi nav atbildējuši pat.Tā kā meklē viņi muļķus.Es arī konsultējos ar juristiem un viņi saka , ka man nav viņiem jāmaksā.

D

Komentāri (3)

D Dana27 22.09.2012

Par UAB "Gelvora" man arī ir interesants fakts.
Jā, es tiešām biju parādā "SWEDbankai", un tiešām kādu brīdi nemaksāju jo nebija iespējas aizejot dekrētā, pie tam esmu vientuļā māte.Nu tas principā neattiecas uz lietu.
Lieta tāda, ka tagad man atnāca mājās vēstule, no UAB "Gelvora", es sazvanījos ar šīš kompānijas darbinieku, un mēs vienojāmies, ko var darīt lietas labā.Atnācām pie secinājuma ka es maksāšu 15.00 Ls mēnesī. Divus mēnešus es nomaksāju, uz 29.05.12.g. kopēja atmaksas summa sastādīja 683.96 Ls, aizmirsu piebilst, UAB "Gelvora" darbiniece, apgalvoja, ja maksāšu šo summu, tad 11, 00 Ls katru mēnesi būs tikai procentu apmaksa, un 4.00 Ls dzēsīsies no kopējā parāda summas.Atgādinu, divus mēnešus es nomaksāju.
Atnāk vēstule, 21.09.2012.g.no šīs pašas kompānijas, esmu parādā jau 793.43 Ls.Atzvanot uz UAB "Gelvora" noskaidroju, ka ar manu lietu nodarbojas jau cits speciālists, mūsu saruna netika ierakstīta ar iepriekšējo darbinieci, gribēju lai dzirdētu par mūsu vienošanos, jo uz to brīdi viņiem nebija tādas programmas, un kamēr man nebija sastādīta maksājuma grafika, tas ko esmu maksājusi, NESKAITĀS!
Vēl, vēstulē bija norādīts ka esmu parādā 793.43 Ls un man tie jāapmaksā 22.09.12.g.bet zvanot dienu iepriekš viņiem ir piefiksēta jau cita summa 803.45 Ls Kā tas ir iespējams? :DKur loģika? nu tiešām jau izmisuma smiekli nāk.
Vēl, pēc maksājuma grafika esmu parādā jau 863.12 Ls. :D Es nezinu kādas viņiem ir formulas pēc kuriem tie skaita, bet acīmredzami, ka nu kaut kas viņiem nav kārtībā.
Vēl pēc maksājuma grafika es aprēķināju, ka maksājot 15.00 Ls mēnesī, es NEKAD NEATDOŠU SAVU PARĀDU, JO GADA DZĒŠANA NO MANA KOPĒJĀ PARĀDA IR APTUVENI 20.00 lS. UN MAN BŪS JĀMAKSĀ 90 GADI, man tagad ir 27 gadi, pie tam vēl man ir dēls, kuru jāaudzina vienai.Es vērsīšos pie juristu pakalpojumiem, jo tas ir apsurds.Dēļ viņiem nervu sistēma jau brūk, un to visu jūt mans dēls, kuram tagad ir 11 mēneši.SStarp citu "Swedbankai" biju parādā ap 400, - Ls :)Mani interesē, vai tikai man tādi kuriozi ar UAB "Gelvora" jeb vēl kādam ir?

J jonnydeep 22.11.2014

Šito praksi slēgt vienošanos ar parādnieku pa telefonu piekopj daudzas kompānijas, un uz to daudzi iekrīt, jo šādām vienošanām nav nekāda juridiska spēka un pēc tam jebkurš var pateikt, ka nekas nav bijis. Un tas ka pēc tam saņemat uz e-pastu kaut kādu skricelējumu pdf formātā bez jebkāda zīmoga vai paraksta Jums negarantē, ka pēc maksājumu veikšanas tiešām parāds būs nomaksāts nevis būsiet samaksājis tikai līgumsodu!

J Jaggers 11.08.2015

Šoreiz nekompitence ir no Jūsu puses!
Lasot šo Jūsu stāstu noprotu, ka Jums ši lieta ir vienaldzīga, un pat nesaprotat, kas jādara
Bet tas, ka Jūs aizgājāt uz policiju un ir ierosināta krimināllieta neko nemaina...
Jums ir jāsaņem ir šis dokuments no policijas un jāgriežas pie ši kreditora ar šo dokumentu, lai šo lietu atrisināti.
Savādāk ir šāda situācija Uzņēmums ( kuram ir Jūsu parakstīts līgums ) vs Jūs- Es nemaksāšu neko nēesmu ņēmusi- Ar Jūsu vārdiem vien nepietiek!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes