www.sudzibas.lv UAB "IMP Baltic" Naudas izspiešana

UAB "IMP Baltic" - Naudas izspiešana

Naudas izspiešana par nepasūtītu pakalpojumu -"Iepazīsti savu datoru" un draudi par manu iekļaušanu piespiedu parādu piedziņai "Lindorfs". Arī tad ja es būtu veicis pasūtījumu, es vairākas dienas zvanīju lai pateiktu, lai pārtrauc sūtīt man savus papīrus, taču nebija sazvanāmi. Arīdzan pirmajā kvītī bija uzrādīta cena Ls: 0, 00 un sūtījuma un iepakojuma izdevumi, Ls 0, 99. Virs kvīts uz lapas ir pasūtījuma noteikumi kurus izlasot es sapratu ka tā ir vienkārša reklāma kura pārtop par pasūtījumu tiklīdz veiktu šo minēto maksājumu. Arī klienta numurs uz šīs lapas nav, vismaz ne tur kur viņam būtu jābūt pēc paruga- "rēķina veidlapa ietver šādas ziņas". Secināju tik vienu- ka nevaru pat izdarīt pasūtījumu, ja pat to gribētu. Tomēr rēķinus viņi turpināja sūtīt un uzrādītā apmaksas summa turpināja augt. Viņi notērē manu laiku un grauj manu veselību.

Kā man rīkoties pret šo "IMP Baltic" krāpniecisko, pazemojošo, naudas izspiešanu?
Kādas ir manas tiesības un iespēja iegūt kompensāciju par nodarītajiem zaudējumiem?

Komentāri (7)

. ....kl 02.05.2009

Ja tā loģiski padomā, tad nekāds līgums ar viņiem netiek parakstīts. Un tos sūtijumus ar jauno rēķinu met pastkastītē. Lai pierāda, ka pastnieks ir atnesiss to sūtijumu un ka tu esi to saņēmis.

L Lepi 02.05.2009

Raksti uz e-pastu viņiem brīvā formātā iesniegumu, lai viņi Tev atsūta elektroniski, to kupona kopiju, kuru Tu esi aizsūtījis viņiem. Tad raksti uz PTAC centru sūdzību. Izklāsti visu, kā tas ir noticis un pievieno visus viņu atsūtītās kopijas. PTAC centrs palīdzēs, kā var. Palasi par šo firmu citās mājas lapās, kur ir izklāstīts par viņu krāpšanos.

A Anda Upmane 26.02.2010

Savu privāto handy nr. esmu devusi tikai darba devējiem.
Kur šie krāpnieki ir to dabūjuši?
Zvana un uzbāžas ar savu "bezmaksas" krāpšanos.
Vai šajā lv kāds privātos datus vispār aizsargā?

K kristiana 28.12.2010

Man arī ir interesants atgadījums! Es pasūtīju ' 'Ātri, vienkārši un garšīgi''
Saņēmu pirmo produktu kurā bija vokpanna kā dāvana un receptes, tiktāl vis būtu kārtībā, bet kad saņēmu otro pasūtijumu (receptes) apskatot rēķinu biju šokā, rēķina apmaksas termiņš bija 27.decembris, bet interesantākais ir tas ka pasūtījumu saņēmu tikai 28.decembrī.
Zvanu uz norādīto info tālrunu, bet tur atbild automātiskais atbildētājs, zvanīju vairākas reizes un vai man kāds atzvanīja, neviens, rakstu e-pastu, kāds visas dienas garumā atbild nē.
tagad palieku neizpratnē vai man ir jāmaksā kāda maksājuma kavējuma nauda vai nē un vispār kurš ir atbildīgs par tādu rupju kļūdu?

V Valdis Eiserts 07.01.2011

Nu šī šantāžistu-izspiedēju grupa sadarbojas ar 1029 pasta nodaļu. Savādāk nav izskaidrojams kur kompānija, kurai nekas nav pasūtīts, ņēmusi pensionāres adresi, lai uzbāztos ar ШЕДЕВРЫ КЛАССИЧЕСКОЙ МУЗЫКЕ.

E Esesesseseseseses 07.01.2011

Sūtiet tak tos visus IMP Baltic un Lindorfus NAHUJ!!! Jo tālāk jo labāk!

L laiviņšietdirst. 30.01.2011

Gatis Geislers ir slavenā Ata Geislera brālis.
Savukārt Atis Geislers lamā jaunas meitenes.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes