www.sudzibas.lv Turku Saldumi отвратитеное обращение с клиентами

Turku Saldumi - отвратитеное обращение с клиентами

Купила купоны на халву , джемы и т.д. приехала, попыталась получить. Магазин оказался закрыт. Позвонила по телефону, указанному в купоне- нарвалась на грубость и хамство. Первый вопрос- а чего это вы сейчас хотите забрать- акция уже давно идет? Хотя акция до 25 июня, а я пыталась выбрать товар 19 июня. Было предложено попытаться приехать еще раз. Компания по купонам попыталась конфликт решить- вежливо, внимательно отнеслись к моей жалобе. Предложили вариант- с доставкой на дом. Я согласилась. Через несколько минут перезвонил предстаиель Турку Салдуми, я опять в очень невежливой форме ( это мягко сказано), сказал- никто вам доставлять товар не собирается. Хотите- приехжайте и забирайте. И бросили трубку.

Никогда больше ни к ним не поеду, ни порекомендую туда обращаться. Хорошо, что форма, продающая купоны, вернет деньги. Хотите плохого обслуживания- обращайтесь в Турку Салдуми

M

Komentāri (3)

T turku saldumi 10.10.2012

We were at the hospital figting for a 8 months' old baby's life while the above small minded and stingy person was after 2 Ls worth of a coupon!!

Turku saldumi

H haika 10.10.2012

Esmu šī veikaliņa fane! Un tiešām ticu atbildes komentāram - tā ir bijusi ārkārtas situācija. Esiet visi mierīgāki, dzīve nesastāv tikai no laimīgām minūtēm vien. Tas ir veikaliņš, kur mēs regulāri pērkam olīves, un esmu to ieteikusi arī saviem draugiem. Good luck! Hope. the little one is well now!

J j.jaunzemnieks 12.07.2014

Tas ir slikti, ka jums notikusi nelaime, bet kādas tas dod tiesības kaitēt pārējiem? Sūdzība ir pilnīgi pamatota - jums neesat izpildījuši savus profesionālos pienākumus.

Tas nenozīmē, ka 2 lati ir vērtīgāki par dzīvību, tas tikai ir pamats domāt, ka tās pašas tālruņa sarunas laikā jūs varējat citā veidā paziņot par neiespējamību tikt galā ar kupona realizāciju šobrīd.

Pēc rakstītā izlasīšanas, lai gan jau šobrīd jau ir 2014. gads, esmu ar ģimeni sācis domāt, ka vairs jūsu veikalu neapmeklēsim. Personīgas bēdas neatļauj justies brīvi bojāt citu dzīves.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes