www.sudzibas.lv Trialto Darba parunam

Trialto Latvia - Darba parunam

Ljudi ne nado ustraivatsa tuda rabotat na sklad. Tam rabotaet na4jalnica, kotoraja ne 4ego ne ponemaet v eto, m samij bezlabornij direktror. S kori4nevimi korotkimi volasami. Ona neznaet skolko dolzen polu4at skladovsik.Ona neznaet skolko dolzen polu4at gruzsik.Ona neznaet skolko vremini nado tratet na razgruzku furi i drugovo transporta.Ona neznaet skolko vremini nado provadatit sobisedovani.Ona neznaet kak pravelno sformulirovat vaprosi na sobisedovanii.No ona mozet tolko gonjat ljudej palkoj i 4to to mi4at v telefon...V obsem eto samij bespoleznij i bezolabernij 4elovek. Skaziti i kuda na4alstvo smotrit!!!I esjo ot nejo nedazdjos ne zdrasti i ne dosvedanija,Ej bi v dus shodit da golavu pomit a to uze vanjaet.

P

Komentāri (33)

N natalijaj 15.02.2013

Patiesībā man arī ir kas sakāms par šo darbavietu.Nezinu, ko zina vai nezin tādi un šādi vadītāji, bet to ka maldina, varu pateikt droši.
Pirms vairākiem mēnešiem biju pieteikusies akcīzes marķētājas vakancei, jo likās, kā alga ir diezgan normāla-vismaz stundas likme un piemaksas likās vilinošas.Labi, aizbraucu uz darba pārrunām (pārrunas vispār štrunts, kā tādas nenotika-cilvēku daudz un katrs raksta pieteikumu, lasa visādus uzņēmuma līgumus un tādā garā).Kad vajadzēja parakstīt līgumu, izrādās alga-stundas likme ir pavisam citāda-t.i. likumā noteikta minimālā.
Labi tīri intereses pēc parakstīju līgumu, ar domu, varbūt darbs nav tik traks, kaut kā iestrādāsies un beidzot būs darbs. Bet nu teikšu tā, darbs ir smags, cilāt katru pudeli- lai aplīmētu+12h(maiņu darbs) nav joka lieta, sāpēs visas maliņas. Protams, aizgāju.
Piemetināšu, ka krāvēja darba atalgojums-tāds pats. Un ar piemaksām/prēmijam ir tā-var piešķirt var nepiešķirt.Secinājumus izdariet paši.Mērķis nav nomelnot kādu, vnk padalījos ar savu pieredzi.

V viperaberus 03.11.2014

Pieteicos darbam Trial to Latvia SIA. Telefoniski sarunaaju, ka noteiktaja diena un noteiktaja laika es gaidishu Varaklaanos pie Pienotavas autobusa pieturaa, sieviete kas runaaja ar mani pa telefonu nestaadiijaas prieksaa, kas vinja ir. Vinja man tikai pateica, ka bez desmit cetros peecpusdienaa brauks businjsh no Vilaaniem, un soferiiits man piezvaniis. Sagatavoju paartiku nedeelai, sapakoju somas un piecpadsmit paari trijiem mani pazinja ar masiinu aizveda uz norunaato vietu. Bij pulkstens piecpadsmit paari cetriem, man neviens nezvaniija un nelikas ne zinis. Zvaniiju tai sievietei, un teicu, ka es gaidu un man neviens nezvana, prasiiju lai atsuuta soferiisha numuru, uz ko man vinja atbildeeja, ka soferis ir aizbraucis man garaam, jo Rezekne ir iekaapusi vairaak cilveeku.
Risinaajumu vinja izdomaaja taadu, ka man pusstundas laika jaaiziet lidz Jekapilij ar kaajaam, jo businjs bija 25 km taalu no norunatas vietas, un gaidiit, lai ar masiinu mani aizved vins neveeleejaas. Sazvaniit soferiiti nebija iespeejams.
Ieprieks, kad zvaniju pa telefonu, es shai sievietei, jautaaju kada ir alga ja man ir apgadaajamais( beerns), uz ko vinja man nemaaceeja atbildeet.
Ir pilniiga vienaldziiba un bezatbildiiba gan no siis sievietes, gan no shoferiisha, ko tad var secinaaat, kas notiek darba vietaa!!
Ta es ar savu paartikas somu devos atpakal uz maajaam, un esmu shokeeta par shadu vienaldziigu attieksmi.
Vel naivi cereeju, ka man piezvaniis un atvainosies par radusos situaaciju, bet taa arii neko nesagaidiiju!!

L laneche 29.01.2015

Neiesaku strādāt šajā uzņēmumā. Tik nesakartotu uzņēmumu neesmu redzējusi. Tur viss mainās ik pa minūtei. Man algu solīja 400 eiro, bet nevienu mēnesi tādu summu nesaņēmu. Darbiniekiem ir kategorijas, marketajiem ir 1.kategorija un alga vidēji 270 eiro. Piemaksas ir, bet tas var būt un var nebūt. Ja saplēs, sagriez kko tad par to tev šo piemaksu ietur. Ja lielai vadībai kkas nepatiks arī piemaksu nesaņemsi. Katru tavu soli vēro un pēc tam liek paskaidrojumu rakstīt. Ir vadītāji un maiņu vadītāji kas to vien dara kā bļauj uz saviem darbiniekiem. Līgumu sākumā noslēdz uz vienu mēnesi, pēc tam var pagarināt uz 3 mēnešiem vai nepagarinat, tas lai jebkurā brīdī varētu atlaist. Lai gan atlaist tevi var arī tāpat, neskatoties ka tev līgums ir vēl mēnesi. Darbinieki tur nav nekas, vien muļķi kurus tin ap pirkstu un kuri neko nezin. Necīnās par savām tiesībām tik naivi piekrīt visam. Neiesaku nevienam turp doties, ir daudz reiz labākas darba vietas.

C cvbcxbcxbx 06.02.2015

Tiesi ta nevelema vieta, jo apkrāpj pa pilnu programu, pec solita man vajadzeja sanemt 500 eur un pec stundam ari sanaca pec nodoklu nomakasas a ko es sanemu tikai 290 eur u pec otra menesa man pasaka ka manu ligumu nepagarina tas nekas ka menesi vel bez liguma nostradaju

https://www.youtube.com/watch?v=mwZfDkLERWI

V vika007 28.10.2015

Šobrīd šī pati sieviete ( Jekaterina Kurašova ) cenšas vadīt uzņēmumu VIA 3L Latvia. Situācija ir tieši tāda pati, kā TRIALTO LATVIA, visi tiek apkrāpti.
Tiek strādāts 11-13h dienā, taču, alga ienāk no 160-220, -, lai gan skaitot līdzi, NETTO jābūt +- 500, -
Attieksme ir traģiska, ja ar viņu tiek sākts runāt par algu, tad ''es neko nezinu'' un aiziet, jūtama ņirgāšanās par darbiniekiem.
Neiesaku ielaisties ne ar vienu uzņēmumu, kur manāms šis vārds.

V Vladislavs Tarasovs 04.11.2015

Написанное тут это правда чистой воды.сам прошел через это...тут ко всему этому еще и получку задерживают( тем кто работает через агенство от Ирины hr factor) эта работа это последнее место где можно работать

P pocan18 07.11.2015

Viss ir tã kã rakstíts! NeisaKu.naudu negrib maksàt Un dažiem neizmaksã vispãr

K Katerina5555 13.11.2015

Я не советую устраиваться туда работать!! Начальство ничего не умеет, только требуют и все! новая директор Елена, просто использует людей как ей удобно! зарплата за месяц 240е, просто смешно работая каждый день по 9-10 чвсов, и не уборщиком, а сидя в офисе, где всем надо и все требуют и не успеваешь отвечать на эмайлы и сидишь не до 4, а до 5! потом постоянные штрафы, у компании долг, а снимают с работников! Обматывают и подставляют людей! там страшная текучка кадров, а все потому что они все красиво вам говорят, неделю улыбаются, а потом начинают вас использовать!! там хорошо только тем у кого с начальством близкие отношения или вы им выгодны, но не иначе!

K klachina 19.11.2015

Šobrīd taa nav!!! Pilnīgakie meli. Varbūt taa bija ar iepriekšejo vadību. vadītāja Jelena ir pilnīgi normāla un adekvāta vadītāja. Protams, ja ir kādi naudas ieturējumi, tad tie nav tādi kā šeit aprakstīts, jo galu galā šeit ir noliktava un darba gaitā rodas brāki un situācijas, kur vainīgs pats darbinieks, bet nav tā ka kādam kko neizmaksātu vai apkrāptu kā iepriekš minēts. Problēma ir pašos darbiniekos, kuri atnāk tukši kā zabaki, paši vēl neko nejēdz, nav izpratuši darbu iemācījušies pareizi un kvalitatīvi strādāt, bet uzstāda jau nereālās prasības, algas, tai pat laikā veel nav vispār sevi pierādijuši un gaida ka nauda uzreiz vnk par skaistām acīm ieripos vinu kontos.. Tada sajūta, ka esat aizmirsuīs, ka lai kko nopelnītu ir mazliet jāiedarbina savas smadznes un jāstrādā un jāpierāda, ka esi tā vērts darbinieks, lai tevi attiecīgi darba devējs, attiecīgi atalgotu.
Tā kā nevajag nomelnot uzņēmumu un taa vadītājus., ka viņi neko neprot in tikai prasa no darbiniekiem, tā tas patiešam nav.

Protams,protams!!! tev apvieno vairaakus darbus bet maksaa par vienu,tur pat ,,zaabaks,,nebuus ar mieru to dariit (man taa skiet)par neizmaksaasanu,ir taada lieta:apaksfirmas kas apkalpo so uzneemumu nedabon laiciigi naudu (kas ligumos ir skaidri rakstits) Par taam ,,smadzenes darbinaasanu,, redzams tikai taa lieta ka cel normas par to pasu naudu (lielas normas)taalaak:neizpilda valsts noteiktaas normas,tas ir ja IR sleegts ligums ar cilveeku tad vismaz nodrosini vinu ar minimaalo darba stundu skaitu!!! (itkaa nekas daudz nau prasiits un pieprasiits kaa tikai tas minimums)ko klaji paarkaapj! izvelkam kvadraatsakni tas ir! neciena pret straadnieku!blaustiisanaas bija,bija,ir un buus ja taada atieksme pret straadnieku.

I ilmaaris trops 22.02.2016

Esmu neitrāls cilvēks šajā situācijā bet esmu dzirdējis tiešām šausmufilmas cienīgu scenāriju par šo uzņēmumu un atieksmi pret darbiniekiem. Arī no tiem darbiniekiem kuri tur vēljoprojām cīnās un piespiedu varjantā strādā. Nekā labu neesmu dzirdējis. Un lai cilvēks nopelnītu un sāktu kvalitatīvi kustināt smadzenes un strādāt ir jāpaiet kādam laikam lai saprastu uzņēmuma struktūru un darba specefiku. Cilvēks nevar uzreiz pirmajā dienā parādīt to ko viņš spēj! Ieklausieties cilvēkos... Un uzņēmuma vadībai ieteikums ka tie kas tur raujās un stradā 12h viņi ir jūsu nauda jūsu alga jūsu piemaksas un prēmijas! Nejaubjūs esat uzņēmums bet gan tie kas tur strādabpatiešām strādā nevis kas sēž kabinetā un domā kā nopelnīt vēl...

E evgenandr 23.11.2015

Абсолютно не согласен с отрицательными отзывами. Начальство приветливое и здраво оценивает ситуацию!
Очень многое зависит от самого работника, а они как правило хотят много денег, но для этого сами ничего делать не хотят!!!
Это складское помещение, соответственно при расчёте зарплаты учитывается так же брак, который был произведен работником, кач-во выполняемой работы и естественно скорость.
Многие пишут, что работали 10-11 часов, но работать можно по разному, и лично я сам видел таких работников, которые еле ходят и абсолютно не имеют желания стараться, а в конце месяца требуют высокую зарплату.
На мой взгляд требования Вам, уважаемые, для начала необходимо выдвинуть себе.
Работой в "Триалто" остался весьма доволен, но не совсем доволен коллективом, в котором порой и бывают такие нытики, как тут.
С радостью вернусь туда работать, но пока не позволяет здоровье.
Желаю этой компании успехов и процветания!!

Negatiivaas atsauksmes nau izdoma (pa nozeelu)pats paarliecinaajos straadaajot sajaa uzneemumaa.
1)stundas tarifi mainaas (biezi un bez oficiaala bridinaajuma)
2)Bugalterija nemaak apreikinaat algu.(biezi cilveeki paareitinot savu algu atron kluudas,kaa vienmeer Firmas labaa)saada tendence pieaug.
3)Uzceltas normas (lai nedabuutu piemaksu,kuras koridee lidz absurdam un patstaaviigi)
4)Prieksnieciba(neadekvaata,protams ne visa) apsaukaa straadniekus (no pieredzes)
5)Patvaligi bez stradnieka piekrisanas apvieno straadniekam amatu, ar citiem amatiem,kas netiek apmaksaats (ja ligumaa, tevi pieneema par ...... , tavs darbs buus apvienots ar veel kaadu kas neapmaksaajas (to uzin tad kad tu pazino ka tev nau jaadara papildarbi jo tu esi iestaajies par ..... vai ....) nau noziimes.
6)Rupji paarkaapj darba kodeksu,tas ir (obligaataas darba stundas,minimalaas ko neatmaksaa ja tev nau darba dotajaa laika spriidii (kas ir likuma kaartiibaa firmai jadara vai jagarantee taas izpildi.
Visaadaa zinaa,es neieteiktu nopietni likt ceribas uz so uzneemumu cilveekiem kas grib kautko nopelniit,ja jums 200 eiro ir liela nauda un 10-12 stundas darbs (+ cela izdevumi) ir aktiivaa atpuuta,laipni gaidiiti.

J janis petersons 19.02.2016

Ja es pareizi saprotu,tad šeit runa iet par Jeļenu Jefimovu no Jelgavas,kuru no SIA ;DHL Latvia;izmeta par dzeršanu.Meta nedēļām ilgi,uz darbu nāca gar sienām turēdamās,ir video.Viņa nav adekvāta!!!!

Nu ne gluzi,visaadaa zinaa taadas Jelenas tur ir daudz,vai arii taa Jelena vaac kopaa sev lidziigas Jelenas,bedigi bet fakts,kad ir uzneemums kas var straadaat un ir cilveeki kuri var straadaat vai veelas,bet ,,Jelenas,,neatlauj.

To video vajadzeetu ar visiem komentaariem izlikt uz apskati lai redz kaada ir prieksnieciiba

N Normunds Zāģeris 18.08.2016

Kā tādu alkašņicu tur tādā postenī. Viņai paveicās, ka es laicīgi atteicos tur strādāt, jo tad vēl nevar zināt, kurš no mums tur paliktu strādāt. Ha!

A Artūrs Silins 10.03.2016

Piekritu pilnigs mesls tas Trialto latvia , Tiko nostradaju 1 menesi. Algu sanemu 225 eiro , stradaju daudzas dienas vairak , ka 8 st , pat 1 ned stradaju no 9:00 rita lidz nakamas dienas 05:00 rita un tad atkal no 9:00 rita lidz 01;00 vakara. Esmu vilies saja darba.

P Personijs 06.05.2016

Cik ir tur stradats. Atieksme drausmiga. Rauj kaa zirgs un atalgojums nekaads. Atgadiijums no pieredzes dienu pirms algas pasaka ka 10% no algas tiek novilkts visiem. noteikti neiesaku tur straadaat!!!

D duuda 17.05.2016

Tieši tā. Katru dienu jāstrādā vairāk kā 8 stundas, bet alga neadekvāta. Turklāt jāstrādā arī svētku dienās.

Vairs jau nestraadaaju tur,un esmu prieciigs!!!!BET visaadaa zinaa, IR JAASTAAJAAS ARODBIEDRIIBAAS UN JAASUUDZAAS LAI TAADAS NEKAUNIIGAS FIRMAS LIEK PIE VIETAS!!!! PAR TO NESIT NOST BET AR KATRU SUUDZIIBU VAI UZBRAUCIENU NO ARODBIEDRIIBAS VAI VEEL KAADAS INSTANCES FIRMA MAKSAA TEV NOSNAUKTO NAUDU VAI SODU!!!! JA VISS PAREIZI IR IZDARIITS!!! un atieksme saak mainiities!!!:))))))

https://www.youtube.com/watch?v=mwZfDkLERWI

P pecina25 05.06.2016

murgs

P pecina25 05.06.2016

Murgs ne darbs. Aizgāju prom.

1. Vadībai kāds nepatīk atlaiž bez iemesla.
2. Par algām - pienākumi aug ar vien vairāk un daudz darba , bet naudu vairāk negrib maksāt.
3. Firmai grūti cilvēkiem samazina algas.
4. Bez brīdinājuma var novilkt naudu un redzēsi to tikai algas lapā.
5. Nenovērtē cilvēku cik daudz viņš dara citam lielāka kategorija citam mazāka vadībai neiedziļinās kam dot tās kategorijas kam nē pret kuru lielākas simpātijas tas arī ir pelnījis labāku kategoriju.
6. šajā darbā labāk augstu nekāpt jo augstākā amatā esi tad tas ir laika jautājums kad tevi atlaidīs neviens ilgi nav turējies.
7. Kolēģi briesmīgi visi darīs tā lai viens otru iegāztu , liktu izskatīties slikti, aprunāšana utt. Čūsku midzenis.

N Normunds Zāģeris 18.08.2016

Es ļoti ceru, ka šie mērgļi drīz bankrotēs. Ziniet ko viņi dara, lai dabūtu darbiniekus. Šie ķēmi ir iesaistījušies NVA, tur viņi atlasa cilvēkus, pēc kādiem kritērijiem notiek atlasīšana man nav skaidrs. Fināls ir tāds, ka bezdarbnieks ir spiests pēc elektrokāras kursu beigšanas slēgt ar viņiem apšaubāmu līgumu tikai uz pusgadu un par minimālu algu. Ja tu neparaksties uz šiem noteikumiem, tad tev atņem bezdarbnieka statusu un, protams, pabalstu arī zaudē. Kāda jēga šajā valstī maksāt nodokļus, ja tev vienalga apmānīšanas ceļā atņem visu. Ja šajā apšaubīgā iestādē ir tik daudz pārkāpumu, tad kāpēc nav vēl joprojām šī iestāde likvidēta un kur ir palikusi VID kontrole. Mūsu valstī ir pilnīga visatļautība...
Es esmu nolēmis cīnīties līdz galam!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes