Trest Dus uz Brīvības gatves - Pretīga apkalpošana!!!

Sveicināti, lieta tāda - šodien, 01.03.2012 pēc 18.30 biju iebraukusi Jūsu DUS uz Brīvības gatves blakus Opel centram. Vajadzēja nopirkt auto spuldzi. Jūsu "pārdevēja", ja tā vispār viņu var nosaukt, lika man stāvēt pie letes kādu laiku, jo viņai bija svarīgāk runāt pa telefonu. Uz manu jautājumu - vai Jums ir spuldze tāda un tāda, man tika raidīts nepatīkams skatiens, pēc kā sekoja diez gan naidīga toni atbilde - ko?. Nerunājot jau par to, ka viņa nemaz nesasveicinājās. Tālāk sekoja kaut kāds nesaprotams rokas mājiens uz veikala stūri. Aizgāju uz to rādīto stūri, kur nemaz nekādas spuldzes nav. Stāvēju 5 minūtes, kamēr viņa atnāca. Pati saprata, ka nav nekādas spuldzes, vienkārši pagriezās un runājot joprojām pa telefonu, pateica ka nav nekādas auto spuldzes. Izskats "pārdevējai" jau bija graujošs - saģērbusies kā uz klubu, sarkanas zeķes un čībās!!!!
Kā kaut ko tādu var pieļaut?

K

Komentāri (1)

A apolis 03.03.2015

Nu pēc visa spriežot šī nabaga pardevēja ir no tam, kura jau kuro mēn.nav saņēmusi algu, tā šobrīd ir visā TREST sistēmā), tāpēc silti iesaku-labāk nebrauciet šajos dus, (par degvielas kvalitāti nerunāsim, to zinu kā bijusī operatore, ja pat benzīnvedejs neiesaka pildīties), un gan jau jūs redzējāt, , plašo, , preču klāstu-jo arī piegadātājiem netiek maksāts.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes