www.sudzibas.lv Totem Finanšu Sistēma slēpts lombards, vai kaut kas nesaprotams

Totem Finanšu Sistēma - slēpts lombards, vai kaut kas nesaprotams

Man ir lieli un officiāli ienākumi. Pieteicos aizdevumam, saņēmu atteikumu - nesaprotami, bet normāli, taču vienlaikus arī piedāvājums: aizdevums pret ķīlu (zeltu), īsti nesaprotu, vai Totem Finanšu Sistēma ir lombards, kas uzdodas par ātro kredītu firmu? Pieteicos citā ātro kredītu kompānijā un saņēmu nepieciešamo aizdevumu 12 minūšu laikā (kā pirmais aizdevums pat bez %!) Katrā ziņā Totem Finanšu Sistēma noteikti neiesaku, labāk izvēlēties jebkuru citu ātro kredītu firmu.

S

Komentāri (2)

Mangust25 16.02.2015

Ļoti dīvaina kompānija, piekrītu! Netērējiet laiku un nervus!

N netaisniba 06.03.2015

Esmu dzirdejusi par Totem Finasu sistemu tikai to sliktako, viens operators un tas pats loti divains, runa pus akcentu krievu valoda, ka zvani ta tikai vins.iespejams ka tai firmai ir tikai divi darbinieki, aizdomigi.Es pati panemu kreditu, 50eiro atdevu laika, paradsaistibu man nav, velak bija vajadziba vel panemt un peksi vini atsaka nobloke manu profilu un piedava risinajumu iekilat kko kila, pret zeltu un t.t.esmu soka...visu laiku domaju varbut vini datus izvilina, bankas kontu nr.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes