Torņkalna vet.klīnika - Neprofesionālisms

Nēejioet pie "dakteres" Karīnas Krūmiņas. Viņai strādāt vajadzētu Buhenvaldē par nagu maucēju. It kā klīnika piederot viņai. Pārējās dakteres Liene, un Daira ir ar Lielo burtu, cepuri nost!Atrāva manam kaķim dienu iepriekš operēto brūci vaļā celdama aiz skausta. Kaķim 4kg. Mētāja no kastes uz kasti, un bļāva kad es slikti esot mācījis kaķi kā uzvesties pie vetārsta, tad viņa sāka mani audzināt, kas es esot par vīrieti kad kaķi nevarot noturēt. Pameta sieviešu ādas cimdus, lai turot. Protams cimdi rokās nelīda. Viss beidzās ar atvadu 6 ,5 euro, sliktu garastāvokli, manu raudošo sievu, un manis trekno pasūtīšanu Ej d...t!Kā tādas vēl zeme nes?

V

Komentāri (1)

I Ieva Eleonora Gulbe 22.08.2014

Neiesaku vispār uz to klīniku iet. Tikai naudu nokāš un dzīvnieciņu moca. Bija man kādreiz ruds runčuks, kurš bija saēdies indi un pamazām dzisa mūsu acīs. Vienīgais ko man teica, vedot ik pēc dienas uz sistēmām un kārtējām b grupas vitamīnu injakcijām, esot paaugstinās leikocītu sastāvs asinīs - lai kam iekšējs iekaisums. Bet īstenība inde saēda iekšējos orgānus -mutīte un acis bija tādā pašā krāsā kā viņš RUDS!!! Un to diemžēl vetārts neredzēja, jo bija aizņemts ar kārtējā rēķina izrakstīšanu. Iesaku apmeklēt vetārstu Codes ielā Ainaru Kokarēviču. Super ārsts, saprotošs un tiešām zinošs. Lieku nekad nepaprasīs un cenas arī demokrātiskas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes