www.sudzibas.lv Tonet.lv stiklu tonesana

Tonet.lv - stiklu tonesana

Interesējos šajā kantorī par stiklu to ēšanu automašīnai:Zvanu! Sazvanu un man jautāMašīnas marka - piekritu, nosaucuMašīnas modelis - jā nepieciešams, nosaucuMašīnas tips - no saucuJautā mašīnas gadu - ?????? Piekskam ?????? Bet no saucu 2013Man sauc cenu 70€Pēc 30 min zvanu atkārtoti uz šo numuru. saņemu tādus pašus jautājumus,bet tagad teicu ka mana mašīna ir 2001 gada, modelis tas pats.Man sauc cenu 65€Skataties cienītie,Mūs tādi kantori krāpj

Komentāri (5)

м МахБарски 29.07.2015

Плохо тонируют машины. Вся плёнка поцарапана изнутри!!! Сломали обшивку на двери

S sūdzība28 30.07.2015

Tu tēlo idiotu vai tiešām esi tāds? Izmēri modeļiem mainās, līdz ar to cenas mainās.

K Kauna Stabs 03.08.2015

Autors galīgs auns... dažādiem gadiem IR dažādi logu izmēri un sarežģītība darbam.

K ko98 27.10.2015

Pilnīgā made in korea. Nevar ticēt nevienam vārdam, melo acīs skatīdamies, ka amerikāņu plēve . Nekur nevar atrast tādu american expert. Tā tos cilvēkus čakarē ar lēto cenu .

F Forever 10.08.2016

Labdien. Jaunākam mašīnām cenas ir dārgākas jo arī atbildība ir lielāka un paveikt darbu grūtāk. Tāpēc cenas var atšķirties par dažiem eiro. Bet tas nav nekas traks, jo šajā uzņēmuma strāda īstie profesionāļi un savu darbu paveic kvalitatīvi. Visi draugi un paziņas ir tonējuši mašīnas tikai uzņēmuma Tonet.lv. Un pats svarīgākais ka viņi strāda tikai ar kvalitatīvam amerikāņu plēvēm! Garantija darbam ir 10 gadi, izsniedz sertifikātu un čeku.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes