www.sudzibas.lv Tmb Motors Maldināšana

Tmb Motors - Maldināšana

Работал в етой Rimi - Tmb Motors пол года проходной двор а не фирма. Платят копейки через подставных. Налоги платят так говорят но на деле ищет лазы как обойти а с водителя забирает по полной. Обещания не выполняет за день 15 евро 10 часов работы. Если спросить его почему так говорит такие у нас законы. Люди приходят поработают недельку и бегут денег по расчету не платит говорит налоги. В общем царь янис пьет кровь простых водил. Люди не будьте дураками не суйтесь в это болото если не хотите работать за спасибо.

Komentāri (4)

Работяга 29.06.2015

Как раз ждал отзыв об етой фирмы.. но не такой конечно!!

kuzminihs 08.10.2015

T

Работяга 11.10.2015

Зачем фото?? И так понятно что за фирма.. просто тут только факты а деталй никаких..

A arnolds andersons 17.02.2016

Nu gluzi ta nav ka raksta ,ja par nodokliem tur taisniba bet katrs jau censas izgrozities .parJāni ka sefu varu teimt to labako loti konkrets cilveks ka vienojies ta ari dara .problema tur ir pavisam cita .es pec savas pieredzes zinu.prom aizgaju jo bija brizi kad nedela stradaju 3 dienas nopelnit neko nevareja .jo pasam rimi irsava logistica un pimam kartam darbu deva savejiem bet Tmb to kas palika

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes