www.sudzibas.lv Tievēšana Forte Tievēšanas kapsulas

Tievēšana Forte - Tievēšanas kapsulas

Sveiki. Uzdūros reklāmai par šīm tievēšanas kapsulam. Tievēšana Forte. Apskatoties atsauksmes, kur viņi reklamē cilvēkus, kas notievējuši Sandra Avdejeva, Sofija Kāposta, Ilga Saulīte, Iveta ansberga u. parejie. Šos cilvekus neta nevar atrast ne draugos, ne Facebooka . kautka divaini vai ne ka kaut viens no šiem cilveks butu konkrēts un īsts, kas ir notievējis ar šīm tabletēm.
Jo tur rakstits vakaros neest un pa dienu izdzert daudz udeni, Ja to ieverosim, tad stabili kads kg bus nost, bet ne jau tablešu iespaida.
Draugos atrastie komenti:

Es pamēģināju! Manā organizmā šīs tabletes darbojās preteji reklamētajam .Apetīte vēl vairak uzlabojās un līdz ar to 4kg mēneša laikā pieauga

Inta 9. dec 2012 12:50

Es neticu sim tabletem.Izlasiju forumos, kur cilveki raksta, ka pie atsauksmem taja saita ir meginajusi rakstit negativas atsauksmes un pec kada laika redzejusi , ka vinu atsauksmes sliktas ir dzestas.Meginaju pati uzrakstit negativu atsauksmi ko par sim tabletem domaju un ari mana atsauksme tika dzesta.
Ta ka secinajums viens: tiek atstatas tikai savu cilveku tikai labas atsauksmes!
SIM TABLETEM NEVAR TICET UN SVIEST NAUDU VEJA!!!

Ilze 14. dec 2012 23:48

Es arī esmu mēģinājusi, nav nekādas jēgas, tik nauda izmesta..
Un tad kad es viņas pasūtīju, tad viņas saucās Weight Loss, tagad kaut kāds Forte, sviests riktīgs.. Tīrā krāpšana..

Šo komentu ierakstiju šovakar, rtedzesiet viņš rīt jau pazudis. 100% pazudis, jo vienreiz jau ierakstiju. Visas negativas atsauksmes tiek izdzestas.
Tik nesaprotu uz ko valsts skatas. Ka pieļauj šādas krāpšanas.

Koments zem reklamas kas atrodas kasjauns.lv majaslapa.

Blefs Svētdiena, 6 Janvāris, 2013
Es paris dienas atpakaļ ierakstiju komemntu. Ka šie visi cilveki kas nometuši svaru. Un atstajuši atsauksmes, interneta nekur nav ne draugos, ne feisbooka. Un kadēļ administracija uzreiz izdzēsa te apakšā manu komentu. TE KAUTKAS NAV TIRS ??? Un šie visi komenti ar aizodomigi, var redzet, ka to raksta darbinieces pašas. Jo Nastja16, Silva31, Gundega78 kautka visas to nosaukumu tik izteikti uzrakstijušas nevis šis tabletes, bet Tievēšanas Forte. Blefs

P.S. Starpcitu zvaniju uz noradito numuru tur skan muzika un nav signala. Vinji tik zvana no sava tel.

W

Komentāri (21)

W Wild_Girlll 09.01.2013

Hee šodien ir 9.01.2013 un protams mans iepriekšējais koments fviņu lapā ir izdzests. Bet es uzdūros uz ko jautrāku šodien
Hee te jau rekords pieder Lietuvietim, bilde ta pati džeks tas pats :)) http://pkx4370.medicalnewsreporter.com/

Cilvēki ASV zaudē svaru sacenšoties, bet rekords pieder latvietim!
Nomainiaj riebekļi, tagad rada latvietim. Bet pirmit minuti atpakaļ ss.lv apakšā mirgoja leišu reklama un kad uzklikšķināju virsū, tad viss tas pats teksts tik virsraksta REKORDS PIEDRE LIETUVIETIM bilde ta pati kas latvietim, bet vards uzvards leišu :))

B BUU... 10.01.2013

Arii man naaca klaat svars. Tiku rakstijusi vinju maajas lapaa un jau nakamajaa dienaa kom. bija dzeesti.
Taa kaa su... vien ir tas liidzeklis. bet nu ir jaut teiciens- kur aitas, tur cirteeji.

S sils 10.01.2013

Elementāri - pareizi ēst vajag, nevis pēc kkādām brīnumtabletītēm dzīties. Man ir 55 gadi, bet svars tas pats kas vidusskolas laikā. Domāt vajag, ko un kā ēd. Visas problēmas ir galvā.

S sils 10.01.2013

Oj, smīkņa, pārāk skarbi ...

S snezanna20 22.01.2013

Nesen piedzima meitina 1 g. 5 men. Pienemos svara, nu jau tagad kadu laiku esu uz dietas. Dazas dienas atpakal pasutiju Tiev. Forte tab.Domaju atrak svaru nometiwu, ja vel lietosu kadu laiku tab. Sodien atsutija. Tagad sito visu lasot nezinu ko darit. Laikam jasuta atpakal.

A Asja 24.01.2013

Nopirku šo produktu dēlam...svars visas lietošanas laikā nemainījās...un cik smieklīgi tiek pārveidoti tur ierakstītie komentāri...vai izdzēsti pavisam par negatīvu attieksmi pret šo produktu!

D ditrim 25.01.2013

Es arī gandrīz uzķēros.Pasūtīju mazo iepakojumu, un tad sākās!Zvanīja un ar visām varītēm gribēja pierunāt, lai ņemu uzreiz lielo iepakojumu.Paši savās reklāmās saputrojās un es atteicos.Labāk iedzert purgenu 3x dienā un dzert tikai ūdeni un rezultāts būs tāds pats.Par to naudas atgriešanu.Ir daudzi cilvēki, kas negrib ar to krāmēties un viss.Tie, kas prasa atgriezt naudu, tie protams arī to saņem, bet gaida pāris mēnešus un vēl samaksā par pasta izdevumiem.Un nauda strādā.Lūk cik vienkārša shēma!

S sara03 27.01.2013

Labdien!
Arī es nopirku TIEVĒŠANA Forte. Man bija 7 lieki kilogrami. Pēc 1. nedēļas lietošanas 2 kg nākuši klāt. Pēc pirmajām lietošanas dienām parādījās pastiprināta ēstgriba . .Vēl domāju - aktivizējas vielmaiņa. Kas tev deva! Labā ēstgriba parādījās arī uz svariem. Šobrīd domāju, ka tīra krāpniecība.

M mamina 29.01.2013

es izlasīju dažādas atsauksmes par šo "superlīdzekli" tievēšanai.gandrīz biju jau to gaidījusi. es arī to pasūtīju.tikai tagad vajag kaut kā dabūt šo sū atpakaļ viņiem.kā to izdarīt?

T taja 02.02.2013

Man sakas tadas sirdsklauves un auksti slapji sviedri un nezinaju ko iesakt, kautkas traks sakās ar mani -domaju nomiršu-ātrie aizveda un tik pa mani pasmējas, kā var uzticeties kadiem badiem un ticēt ka tabletīte ko izdarīs.Jā bija efekts itka sirdij slodze un ķermenim no ta kofeīna un vel kadam vielam.Lūdzu nelietojat un saudzējat sevi.

M mar 22.02.2013

Sveiki meitenes un zēni!
Man arī "iekrita acīs" šis sludinājums par tievēšanas brīnumlīdzekli. Šāda tipa tabletēm neesmu ticējusi nekad, bet tās atsauksmes tur tiešām ir brīnišķīgas, ka sāku jau apšaubīt savu neticību. Labi, ka veselais saprtāts ir pietiekami liels, sāku meklēt informāciju citos forumos. Un tie bijāt jūs un vēl Draugos. Paldies par komentāriem šeit.
Man radās interese par tām atsauksmēm, kas pievienotas pie "brīnumlīdzekļa", un es atklāju to pašu ko jau kāds lasītājs šeit ir atklājis - viņi pat ir par slinku nomainīt pašus komentārus, viņi nomaina tikai datumus, bet koment.paliek identiski tie paši.

Esiet ļoti piesarzdīgi iegādājoties šādus līdzekļus.
Žēl, ka neviens neko nevar izdarīt šādiem cilvēku "kāsējiem"

M MaijaJir 28.02.2013

hmm, es lietoju tris nedeljas, man 6 kg nost, pasutiju otru, lai pauze nebutu, tad nolemu palasit ko vairak un te sitada informacija... Nezinu, ko domat.. Izskatas, ka varbut visiem ir dazadas reakcijas..? Meginasu otru menesi un tad paskatisos kas talak. Gribetos vel tikpat un pat biski vairak zaudet.

I innka 01.03.2013

Divas dienas atpakaļ saņēmu šīs tabletes, vakar izlasīju atsauksmes un negaidot savu rezultātu mēģiāju sazināties ar kompāniju kam atgriezt, ha, ha, protams, nekas no tā nesanāca...nu, lab, sen jau skaidrs ka ar tabletēm jēgas ne kādas bet nu es kaut kā šoreiz noticēju, noticēju tam ka 20 kg.vietā varbūt kādus 5 varētu zaudēt...
Šorīt svēros, svars stāv uz vietas taču puncis ir ierāvies, pat var redzēt, nesaprotu kāpēc svars tas pats, jūtos tievāka, tik tiešām bet neredzu skaidrojuma.
Apetīte pazūd, tas fakts, pat no rīta ne sevišķi gribas ēst, ja sāk našķoties tad gribas bet ja nebūtu ģimenei jāgatavo tad tiešām varētu pat neēst.
Kas būs tālāk, nezinu .

L lienuxx79 07.03.2013

Izlasīju šos komentārus un ļoti nobījos. Varbūt tiešām krapnieki ir tie Tievešana Forte. Es savā laikā uzķēros un nopirku vienu pudelīti. Nokritos tikai 4 kg par vienu mēnesi. Tas noslēpumainais Ivars no Liepājas varbūt arī neeksistē.

M marmeduks 11.03.2013

Pastāstīšu jums īsumā par šo sistēmu.
Tie ir cilvēki, kuri piekrīt uz sludinājumiem par vieglu peļņu strādājot internetā. Viņi samaksā naudu un saņem šo mājas lapas sagtavi, kurā izdara savas nelielas izmaiņas (lietuvietis vai latvietis). Turpmāk šiem cilvēkiem iekrīt neliela nauda par katru pasūtījumu no viņu lapas.
Pievērsiet uzmanību sieviešu fotogrāfijām, kurās bieži ir attēlotas dažādas bet līdzīgas sievietes atšķirīgā apgaismojumā un apģērbā. "Resnie" reizēm ir vienkārši uzpūtuši vēderus u.t.t.
Katrā gadījumā parasti šīs tabletes ir vienkārši nekaitīgas un protams, ka mazefektīvas salīdzinot ar cenu. Bet likuma pārkāpuma šeit nav, jo jūs labprātīgi samaksājat par produktu, kuru arī saņemat.

I innka 12.03.2013

Esmu prakstiski visu pudelīti izlietojusi, /mēnesim paņēmu, dienā 2 tabletes/sākumā likās ka it kā kaut kas notiek bet svari nemainīgi turpina rādīt veco ciparu.
Izmetu naudu, nezaudēju ne grama, nekad vairs nepirkšu nevienu tableti, šis bija kāds trešais mēģinājums manā dzīvē, viss neveiksmīgi.
Neesmu smagsvara sieviete, lieki tauciņi uz punča, tiem ta vismaz mazināties vajadzēja!
Laikam bija lemts kādam ieguldīt biznesā lieku rubli, par savu muļķību parasti ir jāmaksā visdārgāk.

P past.noname 12.03.2013

tas ir labais!!...var izmērīt cilvēku gudrību, bet stulbums ir neizmērāms!..labāk būtu dzēruši aspirīnu, lielāka jēga būtu!

E es222 17.03.2013

Nu jā, es arī uzķēros un mans komentārs tika izdzēsts uzreiz.

TEKSTS IR ŠĀDS

Izskatās, ka jums visiem te ļoti labi krītās svars, Man gan neko nepalīdzēja šis brīnumlīdzeklis, iedzīvojos veselības problēmās un pieauga svars, vēl pat naudu neesmu saņēmusi atpakaļ kā bija solīts. Varu piedāvāt savas draudzenes iegādāto brīnumlīdzeli pa brīvu, palika 50 . tabletes pāri, jo arī draudzenei sākās veselības problēmas. Izskatās ka jums te apgrozās vieni un tie paši teksti, datumi tikai mainās, būs jāizprintē intereses pēc un pēc mēneša jāsalīdzina. Kāpēc ir tikai slavinājumi, jo dzīvē tā nav ka visiem der. Dzirdēju, ka tos komentārus ātri izdzēš. Kāpēc nevar palasīt arī februāra komentārus, būtu ļoti interesanti palasīt.

Šāds komentārs viņiem nepatika.

E es222 17.03.2013

Uzrakstīju šādu komentāru, kas tika izdzēsts. Tātad tur ar to Forte īsti kārtībā nav, ja neļauj izteikt visu domas.

Teksts bija šāds:

Izskatās, ka jums visiem te ļoti labi krītās svars, Man gan neko nepalīdzēja šis brīnumlīdzeklis, iedzīvojos veselības problēmās un pieauga svars, vēl pat naudu neesmu saņēmusi atpakaļ kā bija solīts. Varu piedāvāt savas draudzenes iegādāto brīnumlīdzeli pa brīvu, palika 50 . tabletes pāri, jo arī draudzenei sākās veselības problēmas. Izskatās ka jums te apgrozās vieni un tie paši teksti, datumi tikai mainās, būs jāizprintē intereses pēc un pēc mēneša jāsalīdzina. Kāpēc ir tikai slavinājumi, jo dzīvē tā nav ka visiem der. Dzirdēju, ka tos komentārus ātri izdzēš. Kāpēc nevar palasīt arī februāra komentārus, būtu ļoti interesanti palasīt.

L LieneK 21.03.2013

Tā tiešam ir krāpšana.Es dzīvoju Holandē un pasūtiju šīs kapsulas caur latviesu saitu.Kad pēc pāris dienam vēru vaļā vēlreiz topašu saitu, man automātiski atvērās holandiešu valodā.Teksts bija identisks, arī cilvēku komentāri identiski, patfotogrāfijas tāspašas, tikai cilvēku vārdi mainīti.

Kapsulas izdzēru, bet efekta nebija pilnīgi nekāda.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes