www.sudzibas.lv TEZ TOUR atteikšanās apkalpot klienti

Tez Tour - atteikšanās apkalpot klienti

11.februārī "Balttour 2012" izstādes laikā pie Tez Tour stenda piedzīvoju ļoti nepatīkamu situāciju, kad Tez Tour pārstāve kategoriski atteicās apkalpot latviski runājošu klienti. Pamatojot, ka Latvijā dzīvo 50 % krievvalodīgo un man, klientei, ir jārunā krievu valodā. Viņa mani apkalpos tikai krievu vai angļu valodā,
Jūtos pārsteigta, ka Tez Tour vairs nenodarbojās ar biznesu - pārdot savus ceļojumus, bet gan ar kaut kādiem politiskiem jautājumiem. Priecē, ka acīmredzot krīze tūrisma biznesā ir beigusies, ja tūrisma kompānijas pārstāve var atteikties pārdot ceļojumus kaut kādu politisku apsvērumu dēļ. Varētu lūgt turpmāk Tez Tour izvietot paziņojumu, ka latviski runājošus klietus neapkalpo! Lai velti nekavētu laiku ne klientiem, ne profesionāliem Tez Tour darbiniekiem.
Esmu vairākas reizes izmantojusi šīs firmas pakalpojumus un vienmēr biju ļoti apmierināta ar pakalpojumu kvalitāti. Kad biju Tenerifē mums pat tika piedāvātas ekskursijas latviešu valodā! Dīvaini, ka Tez Tour var sniegt savus pakalpojumus latviski Kanāriju salās, bet atsakās atkalpot latviski runājošu klienti Latvijā.....

S

Komentāri (4)

Z ziilaans1 13.02.2012

Varbut viņi grib izvest visus krievus :))))

L Latio Fox 13.02.2012

Pretiigaas krievu baabas!

T TEZ TOUR 13.02.2012

Tez Tour kā lielai starptautiskai kompānijai Jūsu norādītais fakts ir neiedomājams, faktiski tāda situācija
ir neiespējama. Kompānija nodarbojas tikai un vienīgi ar biznesu nevis ar politiku.

Visi darbinieki, kuri atradās izstādē "Balttour2012", brīvi runā latviešu valodā un atbildēja klientiem tieši tajā valodā, kurā klientiem bija ērti kontaktēties.

Tāpēc šo komentāru uzskatām par maldinošu un nomelnojošu! Mēs noteikti lūgsim pārbaudīt IP interneta adresi, no kuras tika nosūtīts šis nopulgojošais komentārs.

TEZ TOUR Latvia

Z ziilaans1 13.02.2012

visslabākā aizsardzība ir uzbrukums!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes