www.sudzibas.lv Tepikis Rada asu alerģisku reakciju kaķim.

Tepikis - Rada asu alerģisku reakciju kaķim.

Nolēmu iegādāties kvalitatīvās vācu meitas uzņēmuma firmas "abibas" tepiķi savām ārdurvīm, lai viesiem būtu kur noslaucīt kājas un ienkārši papriecēt acis uz šo estētisko skaistumu. Domāts - darīts, tā kā veikalos šo preci neatradu, nolēmu spert izmisīgu soli un doties uz centrāltirgu. Liels bija mans pārsteigums, ka jau pie pirmā galdiņa pārdevējam bija manis kārotā manta, turklāt pārdevējs bija tik sakarīgs, ka atdeva man tepiķi tikai par 20 Ls, uztaisot 40% atlaidīti no 25 Ls. Nodomāju, ka 40% atlaide taču ir ļoti izdevīga, laikam pārdevējs redzēja, cik lādzīgs čalis esmu. Jau tās pašas dienas vakarā savu jauno pirkumu novietoju pie durvīm un iesmaržināju ar kanēļa ekstraktu, jo es esmu dzirdējis, ka tas piesaista pretējā dzimuma uzmanību. Tā kā ar sievietēm man neveicas, tad es nodomāju, ka tas būs īsts meiteņu magnēts. Bet nu pietiks lielīties ar pirkumu, apskatīsim labāk arī Mēness otru mistisko pusi.
Dīvainības jau sākās vēlā vakarā, kad mans kaķis uz tepiķi pastiprināti lūrēja un uz tā izdalīja siekalu dziedzera sekrētus. Es nodomāju, ka tādā veidā viņš iezīmē jauno pirkumu. Pats trakākais atklājās nākošajā rītā, kad paņēmu savu kaķi klēpī, pēkšņi izrādījās, ka kaķim ir parādījusies akūta nesaturēšana, lieki piebilst, ka tas bija pēkšņš pavērsiens arī manām biksēm un kreklam, kuras, protams, ražo tepiķa firma. Kopš kaķim parādījās šāda problēma, nolēmu viņu iekšā vispār nelaist un turēt ārā. Bet arī tas nebija risinājums, jo kaķis pastāvīgi tepiķi iekāroja un izrādīja tam neviltotas jūtas, spricējoties gar ārdurvīm. Sākumā šai tepiķa mānijai nepievērsu uzmanību, bet ar laiku kaķim radās domubiedri, kuri ap tepiķi darījās gan pa lielam, gan pa mazam, turklāt regulāri arī mēdza uz tā kopoties. Mans pacietības mērs bija pilns, tepiķis man bija radījis pārāk daudz problēmu, taču tas tomēr izskatījās sasodīti labi, lai to izmestu, par spīti savām kaķu bendēšanas īpatnībām. Vienu brīdi pat šķita, ka tas kļūs par manu laimes talismanu, jo beidzot uz manām mājām uz randiņu piekrita atnākt ļoti skaista meitene. Taču tieši pirms randiņa kaķi ap tepiķi bija sadomājuši sataisīt "pa lielam". Tā kā man pie rokas nebija tīrāmo līdzekļu, es to visu paslaucīju vienkārši zem tepiķa un gaidīju VIŅU. Beidzot atskanēja ilgi gaidītais durvju zvans. Es jau, mīlas sparnu pacelts, lidoju pie durvīm, lai tās atvērtu, bet te es mazliet aprāvos, kad pie tām izdzirdēju aizdomīgu būkšķi. Kad atvēru durvis, pirmais, ko ieraudzīju zolīdu, brūnganu, taisnu sliedi, aptuveni divu metru garumā, kad pavērsu skatienu mazliet tālāk, manam skatam pavērās burvīgas, slaidas kājas ar koši sarkanām Gucci kurpītēm uz tām. Vienīgā nelaime, ka tās atradās garšļaukus. kaut gan... ja garšļaukus ir pievilcīgas meitenes kājas, varbūt tas nav nemaz tik slikti, tā es uz mirkli padomāju. Visas labās domas man izkliedējās, kad es ieraudzīju savu tepiķi tieši uz meitenes sejas ar visu tā zemsaturu uz tās, protams, pirms tam mans skatiens mazliet pakavējās pie meitenes krūšu dekoltē. Tikai tagad es atskārtu, ka meitene bija uz tepiķa paslīdējusi. Labi, ka viņa bija bez samaņas un pēc tam slimnīcā, kā vismaz teica māsiņa, neko neatcerējās, varēja tikai pateikt to, ka viņai liekoties, ka visur smird pēc kaķiem un nez kāpēc viņai tas asociējas ar firmu abibas.
Nu mans pacietības mērs bija pilns, tepiķis bija man sagādājs pārāk daudz raižu, es par to vēlējos rakstīt sūdzību firmas pārstāvniecībai, bet nekur tādu neatradu, tad es devos pie pārdevēja, lai pieņem atpakaļ nekvalitatīvi veidoto preci un atgriež manu naudu. Liels bija mans pārsteigums, kad pārdevējs mani atteicās pazīt, turklāt piedraudēja pasaukt vēl kaut kādu menedžeri Vaļeru, kurš manas šaubas par tepiķa kvalitāti pilnībā kliedēs. Tik sliktu servisu savā mūžā nebiju redzējis! Nošņācos un ar visu tepiķi devos prom. Tagad es pat nezinu, ko iesākt, jo mani šī problēma emacionāli ļoti nospiež. Es vēlos saņemt atpakaļ naudu par tepiķi, jo tas nav kvalitatīvi nostrādāts - tas izraisa alerģiskas reakcijas kaķiem, slīd bez redzama iemesla un vēl arī firmas pārstāvniecība nav sameklējama, turklāt kaķi katru nakti turpina uz tā kopoties, tādējādi liedzot man baudīt pilnvērtīgu miegu. Esmu strupceļā, nezinu, ko darīt! Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu un var palīdzēt šajā situācijā?

M

Komentāri (15)

P pufa 06.08.2009

sabārsti tepiķi ar maltiem čili un melnajiem pipariem- kaķi pa gabalu turēsies. vai- paskaties, varbūt kādam kaimiņam vajag ieriebt un iedāvini savu brīnumpaklāju.

M moisha 06.08.2009

noteikti komunisti vainīgi!

Mamma 07.08.2009

Atdod patversmei, izdari labu darbu.

. ........ 07.08.2009

Nu Tu esi riktīgs āksts... Centrāltirgū nopērc no sazin kā un vēl mēģini ko pieprasīt... Ne Tev čeka ne kā... Tas tepiķis noteikti ka Ķīnā vai Polijas mežos taisīts - tāpēc arī ir FIRMA "ABIBAS"... Neesmu par tādu neko dzirdējis... Ja Tevi var aptīt ap pirkstu - PATS VAINĪGS...

P pufa 07.08.2009

a tu esi pamēģinājis..., ja tas ir Abibas- atvasināts no Ali-babas, moš tepiķis domāts lidošanai! bet tu kā saslimis ar savu durvju priekšu-tepiķītis durvīm, tepiķītis durvīm... varbūt tava draudzene nevis paslīdēja, bet uzkāpjot uz tā, sāka lidot un no parsteiguma bija gar zemi. a kaķi -vienkārši apd-šas aiz laimes vai aiz izbrīna lidojuma laikā.

U Uģis riktigais 07.08.2009

Vispār jautri, tikai zēl, ka randiņš izjuka;)
Vai neesi iedomajies par kaķa maiņu?Dažreiz tas palīdzot.

P pufa 07.08.2009

nekur jau nav teikts, ka izjuka- tikai tas sākums tāds neveiksmīgs.bet, skatos- Mārim tās pats stils kā Kapteinim Reinim- ieliek žēlabu i-netā, mēs te slimojam un ārstējam viņa problēmu, bet pats pazudis.

M Māris 07.08.2009

Nē, nē, es nekur neesmu pazudis. :) Jūs domājat, ka viegli tikt galā ar to tepiķi. Šodien pat nolēmu visu izmēst un satīrīt, turklāt mēģināju pārdot tepiķi kaimiņiem, bet neviens pat par 10Ls neņēma. Taču tepiķa prombūtnes laikā parādījās jauna problēma: kaķi, pamanīdami, ka tas ir prom, sāka vecajā tepiķa atrašanās vietā nest, acīmredzot upurveltes - beigtas peles, desu ādiņas, viens pat atstiepa pustukšu Kiteket bundžu, vēl kāds dažus Friskies kauliņus. Taisni nezinu, ko lai iesāk, ar to tepiķi ir slikti, bez viņa vēl čābīgāk. Tagad klausos austiņās Mocarta simfoniju, lai nomāktu kaķu kopošanās kņadu uz tepiķa pie manām durvīm.

P pufa 07.08.2009

par to tikai jāpriecājas, ka kaķi paiku pienes! desu ādas savāri zupā, peles izžāvē- ziemu varēsi sūkāt. krīze tak...jātaupa kā vien var.

M Māris 07.08.2009

Tur Tev, Pufa, ir taisnība. Tikai es nezinu, vai tai meitenei tā garšos. Brīnums, ka viņa šodien piezvanīja un tā starp citu apvaicājās, vai nevēlos kur aiziet. Tomēr, ņemot vērā, ka viņa nav laba kulināre, varbūt to varētu pasniegt arī kā vjetnamiešu virtuvi...

P pufa 08.08.2009

nu, re! tev pašam idejas labu labās. pamēģiniet abi kopā lidot ar to paklāju. ja nesanāk, aizej uz tirgu pajautā pārdevējai- varbūt viņa tev aizmirsusi pateikt īpašos vārdus, lai paklājs lidotu.

A albis 09.08.2009

pirmkārt fuflo, ja nē tad vienkārši izmet to draņķa tepiķi nahuj.

I Inga 23.08.2009

Nu sviests, ne jau tepiķis pie vainas, bet pats, iesmēŗē tepiķi ar kanēli DDD un brīnies, kaķi nāk. Un sūdi ir jāsavāc, nevis jāpaslauka zem tepiķa, pēc tevis raud Tvaika iela.

š šeherezade 23.08.2009

Mārim izdevies humorista cienīgs rakstiņš ar rozīnīti, bij prieks lasīt un bij, par ko pasmieties!!!:))))Bet vai Tu tam pārdevējam smalki izstāstiji visu to, ko te sarakstīji??Domāju, ka zinot visus sikumus un nianses viņš steidzīgi kaut ko lietas labā darītu, bet es Tev ieteiktu to paklāju sadedzināt un miers!!!Trešdien braucu ceļojumā uz Stambulu---apsolu palūkot priekš Tevis kādu mīlīgu un skaistu paklāja gabaliņu, turki uz šitām lietām ir baigie masķeri!!!:)))

P pufa 23.08.2009

Tā, šehe! kāpēc tu mums tualetē neko par stambulu neteici?! Ienāci, norāvi ūdeni un aizgāji. gaidām suvenīrus un neaizmirsti, ka man ar Uģi var būt priekšā lieli svētki, tā kā par lielāku dāvanu arī padomā...tādu sadzīvei noderīgu.;)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes