www.sudzibas.lv TeleTRADE Nepatiesa informācija

TeleTRADE - Nepatiesa informācija

Sveicināti,

Vēlējos Jūs informēt, ka uzņēmums TeleTrade rīkojas ĻOTI negodīgi - Viņi publicē nepatiesu darba piedāvājumu! Godīgs, apzinīgs cilvēks meklējot darbu savā profesijā - biroja administrators, aizsūta savu CV uz šī uzņēmuma piedāvāto brīvo vakanci tieši par biroja administratoru. Bet kāds ir šī darba piedāvājuma patiesais mērķis? Galvenā prioritāte ir iegūt cilvēka kontaktus- respektīvi, viņi solot, ka būs darbs norādītajā amatā- biroja administrators, bet izejot apmācības, izrādās ka šis darbs ir pārdošanas menedžeris, kura tiešie pienākumi ir uzmācīgi apzvanīt tieši tādus pašus cilvēkus, kuri atsaucas uz šo darba interviju un aicināt viņus uz semināriem!!!!
P.S. Nav kāds likums, kas aizliegtu publicēt nepatiesu darba piedāvājumu! Neesmu pēc izglītības jurists, bet varbūt kāds varētu atbildēt, kurš pārzina šo sfēru!

R

Komentāri (6)

K Krishinjsh 25.03.2014

Biroja administrators - tas ir tomēr plāši. Ja viņi meklētu latviešu valodas skolotāju un aizejot piedāvā Tev rakt zemi, ok tad es saprotu, bet šajā gadījumā viņi tos pārdevējus visus var tā saukt! Neko nepanāxi!

Z ZigmarsBer 02.04.2014

Sveicināts! Vēlējos pajautāt mājas lapa ieraudzīju teletrade-dj.lv/about/vacancy Vadītāja asistents - Vēl neesmu nosutijis CV, bet bija tāda doma, bet interneta atradu vairakus šādus rakstus, vai tiešām visas tās vakances ir vienkarši izdomātas un tā ir shēma? Jo varbūt kļūdos pirms kāda laika skatijos jau mājas lapa un šīs vakances eksistēja, Jautāju jo ja sūtu CV un tieku uzaicināts uz interviju, tai vienmēr cītīgi gatavojos, bet varbut vienkarši neterēt velti laiku?

Z ZigmarsBer 02.04.2014

Un vai pieteicies Biroja menedžera amatam? Vai bija kāda cita vakance tad?

U Una90 27.05.2014

Domāju, ka TeleTrade tā ir jau zināma un sen izmantota shēma. Ieliek mājas lapā un citur vakancēs, ka brīvs un izsludina konkursu..Pati esmu tur bijusi uz pārrunām..Viss it kā sākumā labi, laipni visu izstāsta, parāda, bet tad pēc kāda laika tik aizdomājos un sapratu, ka tas darbs ko viņi man tur piedāvā nav tas uz ko es gāju un tērēju savu laiku. Pilnīgi atšķīrās tas darbs uz kuru es pieteicos ar to darbu ko viņi man tur izrādīja un piedāvāja. Daudzas reizes pārjautāju, gāju tur un darbojos, uz apmācībām gāju, gan treidera, gan uz amata apmācībām. Nekādu līgumu ar mani nenoslēdza. Teica, ka vēl paskatīsies. Domāju, ka viņi vienkārši paši sev tādā veidā meklē klientus. Pati redzēju, kā viņi zvanās cilvēkiem aicinot uz semināriem, kaut kādām apmācībām, ja atsakies vienreiz, viņi tev neliek mieru un zvana atkal pēc kāda laika. Vēl nesen man zvanīja un interesējās, lai gan sen kā esmu prom no turienes.
Pirms piekrītat darbam, pārliecinieties vai tas ir tiešām tas uz ko esat pieteicies un cerējis!
Man tā čakarēšanās paņēma ilgu laiku. Bet arī tā iegūst pieredzi!

Sveicināti!
Pārstāvu kompāniju TeleTrade DJ International Europe.
Iepazīstoties ar augstāk aprakstītajiem gadījumiem nākas konstatēt, ka visdrīzāk neesat pilnībā sapratuši sistēmu, pēc kādas kompānija ne tikai Latvijā, bet vēl 220 pārstāvniecībās pasaulē jau 20 gadus atlasa savus darbiniekus.
Pirms darba uzsākšanas visiem kompānijas darbiniekiem tiek nodrošinātas obligātas bezmaksas apmācības par kompānijas piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem. Pēc apmācībām tiek veikta darbinieku sertifikācija un atlase, jo, pārstāvot starptautisku, nopietnu, finansiālu kompāniju Latvijā, vēlamies saviem klientiem nodrošināt tikai kvalitatīvu servisu, par kura esamību apliecina labi apmācīta komanda un vairākas starptautiskas godalgas gan kā labākajam darba devējam, gan par labāko klientu apkalpošanas servisu.
Apmācību laikā gan kompānija, gan arī potenciālais darbinieks izvērtē atbilstību amatam uz kuru pretendē un mūsu piedāvātajai sfērai kopumā. Ir protams gadījumi, kad darba attiecības neizveidojas, bet potenciālie darbinieki kļūst par mūsu klientiem, jo viņus ir ieinteresējusi mūsu darbības sfēra un viņi ir gatavi izmantot mūsu piedāvātos pakalpojumus. Jebkuras neskaidrības visefektīvāk ir atrisināmas tieši sarunu ceļā, tādēļ lūdzam katru no Jums ar mums sazināties un esam vairāk kā pārliecināti, ka šeit aprakstītās situācijas ir bijušas tikai kāda veida pārpratumi.
Ar cieņu,
Marta Dreimane
TeleTrade DJ International Europe
Latvijas biroja vadītāja
tālr. nr. +371 27827178

K Katie23 07.07.2015

+1. Сама столкнулась с этим предприятием. Скажу честно - угробила 3 дня своей жизни. Это что за работа вообще? рассказывать по 5 заученных семинаров 6 раз на дню и надоедливо обзванивать по 200 человек. ( самое интересное пока тебя 5!!! раз не пошлют, не имеешь право удалять человека из списка). Плюс ко всему было негласное правило согласно которому ты, если хочешь благосклонности руководства, остаешься на рабочем месте до 20:00. И это еще не все. Мало того что ты работаешь грубо говоря с 9:00 до 20:00 каждый день. Они еще через каждую неделю устраивают семинары для персонала по субботам на часа 4. И их лозунг "это работа должна быть вашей жизнью". Вообще наглость несусветная за гроши. Уже прошло года 3-4 как я у них "побывала", а осадок до сих пор. Никому не посоветую туда идти "работать".

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes