Tele2 - Tarifi

Задолбали! Ввели новую систему тарифов ZZ какбы для нашего блага.НЕ ВЕРЬТЕ!!! Все реально осталось по-старому, за исключением дополнительной СМС за 45 сантим раз в месяц, чем создали дополнительные неудобства и окончательно запутали клиентов. Теперь без калькулятора не поймёшь обманули тебя, или нет! Плюс СМС за 45 сантимов. Умножаем на количество клиентов ZZ и получим сумму нашего подарка Tele2.

A

Komentāri (7)

vien 04.02.2009

лошара ми кантаре...милай, а ты и впрямь возьми калькулятор и посчитай

N navsvarigi 16.03.2009

pRIHODITE NA oKARTE!

K Kate 22.04.2009

Vot tolko ne nado vratj, u menja zz i u rebjonka, teperj poljzuemsa tarifom-nulles, ooocen vigodno esli razgovori dlinnie, 5 santim za soedinenie i razgovarvaj sebe, i podrugam posovetovala, vse dovoljni, a sms ne 45 santim, ja ne ponimaju u vas so scjotom naverno sovsem ploho, 25 santim stoit, a cem na boljsuju summu poponjaes, tem eto sms desevle, proverenno ne edinozdo, tak cto ...

N navsvarigi 01.05.2009

Tagad ir uz diviem meneshiem tas tarifu plans, kuru izvelies, aktivizets. Ar tiem faktiskajiem tarifiem cilveki tiek reali saputroti! Parastam cilvekam gruti saprast, kas un cik maksaa. Man maminai sodien bija brinumi ar zz. Vina esot meginajusi zvanit, bet vinai atbildeja, ka nav kredita un zvans nenotika. Vina man atnesa telefonu ar zz atjaunoshanas karti. Es nolemu vinai pieslegt Nulles tarifu. Kad parbaudiju kreditu, izradijas, ka vinai ir palikushi 0.68 Ls. Un, ne jau vinai vienigai ir bijis taa, ka ir kredits, bet zvani un autoatbildetajs saka, ka tev nav kredita zvanam. Bet, ar to brinumi nebeidzas. Kad es aizsutiju burtu N uz 1616, lai aktivizetu maminai Nulles tarifu, kredits nevis saruka pa 25 santimiem un no 68 santimiem kluva par 43 santimiem, bet gan...pieuaga un transformejas par 92 santimiem. Vot tev i zz. It kaa jau tie piedavajumi ar Nulles tarifu ir ok, sms var sutit bez maksas uz visiem tikliem, bet, kaa lai uzticas pec tadiem trikiem shim operatoram?? te nauda zud, te nauda atkal mistiskaa karta atjaunojas. Acimredzot viniem sistema strada ar konkretam kludam. Janem okarte un tur nav ne kaa tada! Jā, nav okartei tada nulles tarifa, toties kredits nezud no konta un tas ir gana svarigi, lai varetu uzticeties operatoram, pie tam zona LMT-vislabaka latvijaa!!

N navsvarigi 01.05.2009

...pie tam, okartei termini ir garaki. Atjauno karti uz 3 Ls un kreditu izmanto 60 dienas + 60 dienas varesi sanemt ienakoshos zvanus pec kredita termina beigshanas! Tas ir pozitivs moments, kura nav zz!

N Navsvarigi 05.05.2009

...bet, jebkuraa gadijumaa, T2 zona ir labak, nekaa Bite. Pec savas pieredzes spriezhu!

N Natalija 07.08.2009

Vse tut govorat o minusax ZZ, a to, cto v ZZ idut takije bonusi na polovinu boljshe vashego kredita, kupil kartu za 2, 95ls, na scetu uze 4, 50Ls. Razve takoje estj v Okarte?? ja kogda poljzovalasj Okarte, mne 3Ls xvatalo ele na nedelju, sdesj vse po drugomu. Etix plusov, cto vam daet Tele2 vi ne vidite??? Besplatnogo nicego ne bivaet.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes