www.sudzibas.lv Tele2 naudas izkrāpšana

Tele2 - naudas izkrāpšana

Tas vienkārši ir prātam neaptverami, kāda patvaļa notiek Tele2 kantorī! :(
Ievads (esmu biznesa klients viņiem): 05/02/14 saņemu kārtējo ikmēneša rēķinu ar rēķina apmaksas termiņu 19/02/2014, bet es tai pašā dienā to arī apmaksāju-pat vēl lielāku summu kā bija nepieciešams.
Šoks!: vakar 18:10 man pienāk sms no Tele2 ar šādu tekstu (citēju): Jūsu pieslēguma kredītlimits ir pārsniegts tāpēc izejošie pakalpojumi ir ierobežoti! Lai atjaunotu iespēju izmanot izejošos pakalpojumus,lūdzam veikt rēķina apmaksu vai iemaksāt avansa maksājumu.Jūsu Tele2"
Man,protams, nav ne jausmas, kas vispār notiek! Un pats jautrākais uz Tele2 biznesa mobilo es taču piezvanīt nevaru!- jo IZEJOŠIE ZVANI MAN IR SLĒGTI! (nevis ierobežoti!).
Labi,ka bija cits telefons ar Bites pieslēgumu, sazvanot Tele2 man pasaka, ka jāraksta iesniegums,kuru izskatīs un PIRMDIEN! sakarus atjaunos...Pirmdien!
Bet galvenais par ko? Kāds neapmaksātais rēķins?! Rēķins pat ir pārmaksāts! Un neko iepriekš nebrīdinot noslēdz telefona sakarus! Tīrākā naudas krāpšana, lai cilvēks skrietu maksāt kaut kādu vēl naudu, lai nepaliktu bez sakariem uz brīvdienām - salts Tele2 aprēķins!
Tā nu šodien došos uz viņu filiāles kantori Siguldā rakstīt pretenziju!
Tā ir klaja ņirgāšanās un klietnu naudas izkrāpšana, kurus viņi zaudēs savas nekompetences dēļ.

L

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes