www.sudzibas.lv Tele2 Ne par ko neņemat mobilo ar Tele2 līgumu!

Tele2 - Ne par ko neņemat mobilo ar Tele2 līgumu!

Ne par ko neņemat mobilo sev ar tele 2 līgumu lai zelta kalnus vini solitu, jo kad noslegsiet ligumu rekins jums cels matus gaisa!

Pec pieredzes, kads kas vairs nekad neizmantos tele2!

Pērkot jebkuru subsidēto telefonu vai vienkārši noslēdzot jaunu līgumu ar Tele2, pirmos 10 mēnešus katru mēnesi saņemsiet atlaidi sarunām līdz Ls 3!

D

Komentāri (3)

L linda777 27.11.2014

PIekritu nenemiet!!! Ari es panemu TELE2 telefonu uz 2 gadiem, bet obligati vel bij janem klat kads tarifs, nu labi ta ka lietoju zz VISI tarifu pirms tam vienojamies par to. Ka apskaidroja tas automatiski papildinasies it ka loti erti, bet pirms svetkiem ciks un atsledz, zvanu prasu kapec ta, redziet mums nav apmaksats rekins, skatos rekina jasamaksa lidz 19.datumam, bet atsledza jau 15.datumā. Zvanu atkal -skaidro samaksasiet rekinu tad 3 dienu laika mes jums pieslegsim, samaksaju sestdiena 22.novembri…gaidu…neka, atkal zvanu nu jau saka ka jagaida 3 darba dienas, gaidu atkal neka, sodien zvanu saku nu jau bus 4 darba dienas kapec nav atbild -bus…..NAV!!! Jau ceturtdienas vakars…..esmu jau 10 eiro izterejusi par iepriesamaksas kreditiem lai tik varetu pazvanit uz darbu, butu zinajusi ka sita cakares butu pati nopirkusi VISI zz tarifu par 3, 99 un mierigi zvanitu kur man vajag un kad, neteretu vel vairak savus nervus un lieku naudu!!! CUCIBA!!!

K Kristiāns Strazds 30.11.2017
Slikts zonas rādis un internets vsp nejiet pratiski

Slikts interneta savienojums H+ nevis 4G pēdējo nedēļu internets nejiet. Un apsveru domu kad iešu uz citu tīklu...

A andris zarins 21.01.2019
Melošana ,krāpšana

Man atslēdza nummuru,kautgan saka ka ienākošie zvani un sms darbojas.Trīs reizes zvanīju no Lielbritānijas operatoram un katrs man iesaka kaut ko jaunu.Un kā var pārsniegt savu līgumā noteikto līguma summu 159 procenti

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes