www.sudzibas.lv Tele2 Krāpšanās

Tele2 - Krāpšanās

Pēdējā laikā bija sekojoši krāpšanas gadījumi: 1.Piedāvā atlaides,bet pēc līguma noslēgšanas izdomā nepamatotu iemeslu un atceļ atlaides. 2. Rēķinos ieraksta krietni lielāku raidlaiku nekā faktiski bija. 3. Palaiž lielu ātrumu, bet internetu nepieslēdz, rezultātā jāmaksā par nesaņemtu pakalpojumu. Neiesaku slēgt līgumus ar Tele2 !

J

Komentāri (3)

S SwCherry 21.08.2013

oi, tā viņi dara..
Bija tā, ka saņēmu kārtējo anomālo rēķinu un izdomāju, ka varbūt jāpieslēdz kāds izdevīgāks tarifu plāns.. Tā arī darīju - teicu, ka vēlos mainīt citu tarifu un, lai tad arī man atslēdz internetu par ko maksāju atsevišķi, jo "Zeltā" arī internets bija iekļauts.. Man atbildēja, ka tarifu plānu varēs nomainīt tikai nākamājā mēnesī un tad arī atslēgs internetu. Protams, piekritu, bet nākamjā dienā man atnāk sms, ka internets atslēgts, zvanu uz tele2 un prasu, vai arī tarifu plāns nomainīts - protams, ka nē.. un tā sms esot kļūda..
labi, neko... vakarā atkal zvana un saka, ka tomēr esot atslēgsts internets (paldies, ka vismaz pabr'īdināja)! :D
Un tādas lietas notiek visu laiku, tagad pārgāju uz Biti, un pats labākais, ka vakar atnāk sms no Tele2, ka man esot pieslēgts jauns tarifu plāns.. :D
varu derēt, ka rēķinā tas būs ieskaitīts, kaut šo viņu pakalpojumu neesmu lietojusi ne minūti - esmu citā tīklā..

Q qxr 21.08.2013

nu dura kas dura SwCherry jeibogu

BondsBonds 11.07.2014

Gatavojaties lielākajai provaidera konspirācijai 21.gs. - tas jau tā kā no Holivudas filmas. Indigo topiks, kuru varam slēgt!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes