Tele2 - Rēķini

Tele 2 šomēnes man veica jau divus rēķina pārrēķinus, kur nepamatoti, savu kļūdu dēļ, bija uzrēķinājuši virs 21Ls (tagad beidzot 4, 75) . Palūdzu Tele2, lai atsūta man rēķinu par pārrēķināto summu un tad samaksāšu. Bet viņi atbild, ka rēķinus taisa vienreiz mēnesī un pārrēķins būšot nākamajā rēķinā. Tad nu apmaksāju tik cik manuprāt esmu parādā (4ls par "Meteorītu") un likos mierā. Šodien man atslēdz nummuru, jo neesot samaksājis!

KROPĻI SAVUS KLIENTUS NEVĒRTĒ AUGSTĀK PAR 75 sanīmiem, kas ir mans patreizējais parāds!
NEKĀDU KOMPENSĀCIJU PAT NEPIEŠĶIR PAR TO KA MAN VISU VASARU IR PROBLĒMAS AR VIŅIEM UN VIŅU NEPAREIZAJIEM RĒĶIINIEM!!

Tizlākā apkalpošana un attieksme EVER!!!

S

Komentāri (3)

K kika 06.07.2011

Tieši tā viņi izrikojās ar manu viru pieskaitot pie 10ls kaudkādus vel mistiskus 45ls zvanot uz info dienestu atbilda ka ir kļūdijušies parreiķinās un nākošmēnes viss būs kārtībā a vīram ir automātisko reiķinu apmaksa caur banku!!!

P pukainite213 04.08.2011

es tev pilniba piekritu man reku no 18 ls tagat ir jamaksa 49 ls skaisti ne ..viniem jau vienalga ka mani ikmeneša ienakumi ir tikai 80 lati un tie paši vel tikai 3 menešus ...kas pectam bus mamit iedod naudu lai varu samaksat lielo sumu ko man pa 3zvaniem un 5 sms atsutija ., ..ko pa šo kompaniju varu pateikt briesmigi pretigaa kompanija nekad muža nenemsu nevienu mob ...ps atvainojos par kludam

J JR 04.08.2011

Nu tad visis draudzīgi ejiet uz BITE. Tur ir savādāka attieksme!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes