www.sudzibas.lv Tele2 TELE2 mobilais internets. PIETEICIES?? TAD UZ MŪŽU!

Tele2 - TELE2 mobilais internets. PIETEICIES?? TAD UZ MŪŽU!

Interesanta klientu apkalpošanas un maldināšanas politika. Jūlija sākumā bija pagājuši 2 gadi, kopš noslēdzu līgumu ar TELE2 par mobilā interneta pakalpojumiem, kurā tika iekļauts arī tel Nr, modems. Līguma termiņš bija- 2 gadi. Tā kā nevēlējos turpināt izmantot šo pakalpojumu, kurš manā gadījumā bija īpaši neizdevīgs- dārgs (19, 48 Ls), novecojis tarifs, kuru neviens man nepiedāvāja mainīt uz lētāku un izdevīgāku, vēlējos uzzināt par loģisko līguma pagarināšanu no TELE2 puses.

Lieki piebilst, ka zvanīju PIRMS līguma darbības termiņa beigām, kur man tika atbildēts, ka esmu par vēlu piezvanījusi, ka rēķins par nākamo mēnesi ar pirmo datumu jau ir sagatavots, līdz ar to līgums arī automātiski pagarināts, lai gan es netiku informēta, iepriekšējā līgumā no tā NEKAS nav atrunāts, kā arī man nav pieejams jaunais līgums.

Pēc rēķinos pieejamās informācijas, kurā uzrādās- Rēķina NR par PERIODU (kas ir iepriekšējais mēnesis), es oponēju, ka rēķins tiek maksāts par iepriekšējo mēnesi, jo viņu piedāvātais pakalpojums NETIEK traktēts kā priekšapmaksas, uz ko man atbildēja, ka es maksāju mēnesi uz priekšu par kkādu datu plānu. (Loģiski, ka ar to tiek saprasts mobilā interneta datu plāns).
Un atkal nonāk pretrunās, jo rēķinā par iepriekšējā mēneša PERIODU uzrādās detalizēts internetā patērētā apjoma uzskaitījums- pa katru iepriekšējā mēneša dienu.

Secinājums ir gaužām vienkāršs- TELE2 ir krāpnieki, kas savus klientus nevis atbalsta un ir pretimnākoši, bet par katru varu iebaros arī sasmirdušu zivi!

A

Komentāri (5)

S Sominsh 10.07.2010

Secinājums ir gaužam vienkārš, kā viņi Tev var uzrādīt detalizu datu apjoma uzskaitījumu par mēnesi, kurš vēl nav bijis ? pats padomā ko uzrakstīji, bet pievērs arī uzmanību rindiņām, par kuru mēnesi ir maksāts un tad pīksti.

A Anonīms 14.09.2010

TO SOMINJA

Piesakies uz TELE2 internetu un pats redzēsi, cik tizli tie ir!

JĀ, VIENĀ RĒĶINĀ TIEK UZRĀDĪTI DIVI DAŽĀDI LAIKA POSMI, PAR KURU MAKSĀ- IZRAKSTS PAR IEPRIEKŠĒJĀ MĒNESĪ PATĒRĒTO UN DATI PAR DATU PLĀNU.

J jurists 26.01.2011

Es arī saskāros ar to pašu - pēcapmaksas internets, kur izrādās maksāju mēnesi uz priekšu! Kad pagāja divi gadi, gribēju izbeigt līgumu, tā kā līgums beidzās 4.datumā, TELE2 man paziņoja, ka man būs jāmaksā viss mēnesis!
Ņemot vērā to, ka esmu ar juridisko izglītību, pēc viena iesnieguma ar mani līgums tika izbeigts un pārrēķināts par 4 dienām, jo atteicos maksāt par pakalpojumiem pēc līguma izbeigšanas! Pirmā un pēdējā reize man saistībā ar Tele2!
Un vislabākā bija Tele2 atbilde uz manu iesniegumu - tā kā atsakaties maksāt par pakalpojumiem, kurus neesat izmantojusi, tad izņēmuma kārtā Jums pārrēķināsim!
Cik saprotu, pārējos var maldināt, cik vien sagribas!!!

K kadrija 25.04.2011

Ja esat nekompatenta saja joma tad esat zoss. ko vel varu teikt. Ja llīgums ir beidzies tad varat jebkura diena šo līgumu lauzt tikai samaksāt atlikušo summu par iztērēto pieslēgumu.

S Sukinsin 26.10.2011

Noveelu mokpilnu naavi, AIDU, tuberkulozi un citas neaarsteejamas slimiibas visiem mobilo sakaru operatoriem un darbiniekiem, jo tie apzinaas, ka nekauniigi kraapjas.Noveelu ciest negadiijumaa un visu muuzhu buut piekaltiem pie invaliidu ratinjiem.Noveelu, lai to beerni iedzer etikji un acu priekshaa nomirst.Bandiitismu var izskaust tikai ar nezheeliigu vardarbiibu.Noveelu, lai kaada, no darbinieka beereem ierodas apkraaptie klienti un apchuraa nospraagusho nelieti.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes