Tele 2 - Šausmas

Man jau kādu laiku ir Tele 2 internetes turbo 3 G un 15MG, nu tik sliktus sakarus nekad nebiju redzējis- Pilsētā knapi velk un 10 km ārpus Latvijas sestās lielākās pilsētās vispār nav zonas. Kautkāds vājprāts par bargu naudu, citas kompānijas par tādu pašu naudu piedāvā 4G un trīsreiz vairāk MB. Kur tik mazā valstī ar tik mazu iedzīvotāju skaitu un tik mazu zemes platību nevar nodrošināt pārklājumu, pat āfrikā ir labāks internets. Iešu nekavējoties lauzt līgumu ar tie bezkauņām.

Komentāri (6)

BondsBonds 29.08.2014

Maldies. Nevienā Āfrikas valstī nav tik ātrs bezvadu internets kā Latvijā.

G gustavs123 29.08.2014

Es ar tele2 lauzu ligumu, nepamatoti rekini, sakari slikti. kvalitate briesmiga. Biju loti neapmierinata. Vini man stattija kad vaina esot mana telefona:) Nez kadel pie Bites man nav nevienas problemas. Biju ari latgale utt. nekur nekadu problemu!!!

G gustavs123 29.08.2014

Latvija viennozimigi ir atrakais internets, bet kompanijas kas sola vienu, bet dara citu!! Nesoli ja nevari nodrosinat!!!

P Passenger 29.08.2014

Tele2 krāpjas ar rēķiniem un internets (attiecīgi arī zona) ārpus pilsētām ir vienkārši nekāds.

BondsBonds 29.08.2014

Augstāk minētajiem komentāriem... Es iesaku NE kapeiku pisēju stratēģiju (eirocentu, tas ir) un vis būs labi.

T trakotais 01.09.2014

Tele2 3G sūds, tiešām nekvalitatīvs

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes