www.sudzibas.lv Tele2 Kubiks Rubiks

Tele 2 - Kubiks Rubiks

Sveiki!
Es te kreņķējos par Tele 2 izveidoto spēli - Kubiks Rubiks, kuru saliekot var vinnēt Sony Xperia V telefonu. Ļoti nepārdomāts konkurss bija!! Doma tāda - tu ieej spēlē konkrētā laikā, saliec kubiku un vinnēsi vai nē.....bet Tele 2 izlēma paņirgāties par cilvēkiem, kas kāroja iegūt telefonu :( . Tātad - pienāk laiks, es ieeju, man iedod kārtas numuru, gan priekšā, gan aiz manis cilvēki, un viens liels kubiks pa vidu, un tā rindas kārtībā cilvēki pa vienam virzījās uz priekšu, pa vienam gājienam katram ( grozi kā gribi), un stājies atkal rindā! Tur dažu minūšu laikā bija skaidrs ka nekur tālu šādi spēlējot netiks neviens! Simtiem cilvēku, katrs pa reizītei rindu sagaidot, kubiks tiek grozīts bezjēgā...tur var ieiet un iziet kad gribi, tehniski, ja kāds pietuvotos, gan jau skauģi tīšuprāt izjauktu lai neuzvar! Savā starpā komunicēt nevarēja, tad vismaz mēģinātu sarunāt kā kurš liks un tā. Tik sviestainu padarīšanu sen nebiju manījusi. Un tā vien liekas ka Tele 2 gudrās galviņas tikai un vienīgi sev izklaidi sarīkoja skatoties kā muļķīši liek kubiku :( . Patreiz tehnisku iemeslu dēļ pārtraukuši spēli, bet tas saprotams, jo diennaktīm varēja vilkties! Ļoti liels fui šai kompānijai, par cilvēku čakarēšanu :( Varat apsmiet šo sūdzību, bet zinu ka ne man vienīgajai vilšanās liela.

K

Komentāri (1)

Nandia 23.04.2013

varbūt nepārdomātas visas situācijas, bet kapēc cilvēki ir tik ļoti pārliecināti - 'Ja es spēlēju, tad tieši es uzvarēšu!' ??? Jā šī nostāja ir laba, tā teikt uzvedini sevi un savu auru uz pareizajām domām - bet kurš teica, ka tieši tu laimēsi. Pamēģiniet nopirkt Bingo Loto ; Latloto biļetes utt. - vai arī tad nelaimējot jūs ko toč vinnēsiet?!?!?!
Visa veida laimesti tāpēc jau ir ļoti sarežģīti un maz izskaitļojami, lai cilvēkiem būtu interese tos spēlēt, nevis katru piedalīšanās reizi būt uzvarētājam...
kādam veicas šādās spēlēs, kādam ne, bet kāds cītīgi strādā un pat nedomā par ko tādu :p

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes