Tehnoland - Telefons

Nopirku no viniem nokia !!! Saluza aiznesu lai remonte!!! Man vins bija jauns bez neviena skrapejuma, saka ka pec 2 nedalam bus gatavs! Atveda pec 2 menesiem saskapetu un ar noberztu galveno pogu ! labak nepirkt neko no Tehnoland!!!

D

Komentāri (1)

Q qqq 15.07.2011

Сам сделал глупость и приобрел некачественный товар в этом магазине. В процессе покупки продавцы разговаривают с вами культурно, но как только вы купили вешь, вы для их уже никто. А если вы еще принесете вешь на ремонт или на возврат единственное что вы от них получите это хамство и бескультурное поведение. Советую вам обратиться с письменной жалобой в центр защиты прав потребителей - http://www.ptac.gov.lv (телефон консультанта - 65452554).

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes