www.sudzibas.lv Tantus GmbH (Trinity GmBH) Развод на деньги и другое.

Tantus GmbH (Trinity GmBH) - Развод на деньги и другое.

Началось с тово что, Латвийское агенство начало предлагать работу за рубежом в Германии в городе Moers, Nordhorn, Frankfurt, Gildehaus. Куриная фабрика. По их обещанию зарплата должна состоять 1500-1600 Eur Чистыми. То-есть в час примерно 8,20 - 8,50 Eur. Обещают жильё, все бумаги, открытый счет и так делее. Но когда люди приезжают, их встречает совершенный обман. Зарплата 650-800 на руки, говоря словами шефа, что остальное мы придержим на 13 зарплату. Когда человек отработав хотяб 1 месяц, и он уезжает, у него снимают 565 Eur за услуги которые некто ему не дал как обещает агенство. А так-же те которые отложены на 13 зарплату. Люди которые уволены начальством, они начуют в ПОДВАЛАХ И ГАРАЖАХ, так как денег нету на обратную дорогу на Родину. Но они ждут месяцами, а их кормят обещаниями. Частично с ними связано Агенство SATWA / ALEXANDRIA , которые работают именно с этими мошенниками TANTUS GMBH, TRINITY GMBH. Имейте ввиду.
С уважением, Артём!

F

Komentāri (4)

A antuans 12.12.2014

Tā ir tīra patiesība, ko raksta ARTJOMS! Jūs aizvilina ar solījumiem, un beigās Jūs tā piečakarēs, ka maz neliksies. Vis vairāk man patīk attieksme šajā uzņēmumā, šefs sola zelta kalnus, bet ka šie kalni nepiepildās, tad darbu sāk viņa "labā roka" Kristīne Galvāne - cilvēks bez prāta un intelekta pazimēm, pieņemta, jo itkā zin labi vācu valodu, bet šis zināšanas gan ir ļoti, ļoti apšaubāmas. Un vispār, tāda sajūta, ka viņa nemaz nav viņa, bet gan viņš - transvestīts!?
Ja savā dzīvē vēlaties izbaudīt ko ekstrēmu, tad varat mēģināt strādāt šajā uzņēmumā TANTUS/TRINITY. Bet es personīgi pat savam ienaidniekam nenovēlu šo murgu.
Vēl jūs rarat mēģināt tur strādāt, lai saprastu, ka sliktāk vairs nevar būt un, ka nemaz jau tik slikti Jums iepriekš neklājās.

A Arcade 18.02.2015

Parasti sadus komentarus atstaj cilveki, kas tiek atlaisti no darba un ieradusies vienkarsi patuset seit! Kad es devos surp stradat man neviens zelta kalnus nesolija, tiesi preteji, bridinaja, ka darbs ir smags. Es personigi stradaju seit jau vairak ka 6 menesus un nesudzos! Dzives apstakli cilvecigi, uz darbu un atpakal atved. Nauda tiek maksata, sanemam ari premijas un ja rodas kadas problemas, vadiba vienmer palidz tas atrisinat. Tapec ja kads grib ko konkreti teikt, lai raksta faktus, nevis tuksus melus!

A antuans 14.06.2016

Arcade - ja tu priekšniecībai dibenu laizi, tad jau ir saprotams, ka tev viss ier OK. Salda mēle visos laikos ir bijis kapitāls!

A antuans 14.06.2016

Es pat zinu, ka drīzumā TANTUSAM var sākties problēmas ar Vācijas tiesību sargājošajām institūcijā, par cilvēku krāpšanu, ieskaitot neizmaksātos atvaļinājuma pabalstus, kad cilvēks aiziet no darba

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes