Talsu ,,VESELĪBAS CENTRS,, - DAKTERE,AGNESE OZOLA

Sākšu ar to ,kad Talsu slimnīcai nekad nav bijusi laba slava,un šoreiz konkrēti par dakteri AGNESI OZOLU.Problēma bija tāda,kad 12,jūlijā vakarā sāka sāpēt kakls,sapūtu kaklā Septolet airasolu iedzēru ibumetīnu sāpes nepāriet,tā es cīnijos ar sāpēm līdz svētdienas vakaram,bet nu jau kakla vienā pusē bija aizpampiusi,un cēlās tempratūra,aizbraucu uz Talsu slimnīcas uzņemšanu,kur dežūrējošais ārst bija daktere,AGNESE OZOLA, apskatot manu kaklu pateica lai,dzeru kaut ko aukstu,un lietoju visu,ko līdz šim,un par temperatūru nav ko uztraukties,jo ārā ir karsts,un tāpēc ir paaukstinātsa temperatūra,atbraucot mājās,sadzēros zāles un mēģināju iet gulēt ,sāpes bija ar vien stiprākas tempratūta tuvu pie 40,un elpas trūkums,no rīta ejot pie ģimenes ārsta,pēkšņi mute pilna ar strutīm,iegāju pie ģimenes ārsta,pastāstīju un parādīju savu problēmu,ārste bija šokā,un piebilda,kad es esmu dzimis laimes krekliņā,kad varēja beigties arī bēdīgi,nu tad lūk,vai tiešām ir jāuztic sava dzīvība tādam ārstam kurš neredz kaklā strutu kamolu,un aizsūt pacientu mājās dzert ko aukstu,un ne par ko neuztraukties,NENOVĒLU JUMS NOKĻŪT PIE TĀDA ĀRSTA.........BET DAKTEREI AGNESEI OZOLAI NOVĒLU TIKT ĀRSTĒTIES PIE TIK PAT GLUPA UN NEZINOŠA ĀRSTA KĀ VIŅA.

L

Komentāri (1)

P Pipars 15.07.2013

Uzņemšanā arī medmāsiņas ir "labas". Kamēr kāds tiek pieaicināts uz apskati pie daktertantes, māsiņas tajā pašā priekštelpā skaisti aprunā izmeklējamo un mīļi paņirdz. Viņām pat netraucē tas, ka tajā pašā telpā sēž nākamie pacienti, kas gaida savu kārtu pie daktertantes. Skaistas jau viņas gan ir, tikai, diemžēl, tas arī viss.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes