www.sudzibas.lv Tallink Klientu serviss

Tallink - Klientu serviss

Lai gan jau agrāk bija nepatīkama pieredze ar Tallink šķiet ''uzkāpu uz grābekļa otro reiz''.Šoreiz pat līdz pašam ceļojumam nenonāca,jo saskāros ar nepatīkamu klientu servisu jau rezervēšanas procesā.Nolēmu veikt rezervāciju caur e-pasta saraksti, kuras sākumā man tika pedāvāta ceļojumam konkrēta cena (cerēju,ka tiks piedāvāts kāds izdevīgāks risinājums, bet nekā, tā pati standarta) un lūgums visu pārapstiprināt lai veiktu rezervāciju. Atbilde uz e-pastu,ka tiešām vēlos veikt šo rezervāciju pienāca vēlu un, kā izrādās, pārāk vēlu. Cenas esot '' nedaudz'' paceltas un jāmaksā par vairāk kā 100,00 EUR vairāk. Lai gan Tallink cenas esot ''dinamiskas un mainīgas'', domāju,ka tas drīzāk ir nepieklājīgi šādas sarakstes laikā, kad rezervācija jau gandrīz veikta tās ''nedaudz'' pacelt.Biju ļoti neapmierināta ar tik lēnu, netolerantu un bezpersonisku saraksti. Apvaicājoties kādi ir izdevīgākie piedāvājumi sanāca tā, ka tikmēr cena ir dubultojusies.Veicot šo rezervāciju jutu, ka no manis vēlas iekasēt tikai pēc iespējas lielāku samaksu, neiedziļinoties tajā kas tiek rakstīts.Balstoties uz iepriekšējās pieredzes un zinot kāda ir apkalpošanas un kajīšu kvalitāte pašā ceļojuma laikā, kad jau ceļojuma iegādāšanās brīdī ir šādi nepatīkami pārsteigumi, liek aizdomāties par Tallink bezkaunīgo atieksmi pret klientiem, kas liecina par to,ka tiek darīts viss,lai iekasētu vairāk naudiņas, aizmirstot, ka tā tomēr ir VIESMĪLĪBAS NOZARE!Visbeidzot ļoti priecājos, ka šo ceļojumu tomēr nenopirku, jo ne cilvēkiem kuriem no visas sirds vēlējos dāvināt šo ceļojumu, ne arī kādam citam nenovēlu to attieksmi kāda tiek sniegta no Tallink.

E

Komentāri (2)

N nopietnais 03.09.2014

Tici tu neesi bījusi vienīga, kam šādi ir nepaveicies. Man ir bījušas probrlemas ne tikai ar rezervāciju bet ari ar izstabiņu kārtību un tīrību, tā vien liekas, ka pirms laiz pasazierus viņi tur uz ātro pāskrien visam pāri ar lupa un viss, vanasistabā vispār neieejot. Kad iegāju savā nummuriņā bju šokā un pēc tem vēl bija pāris stundas tajā smirdoņā, ko bija atstājuši iepriekšējie tusētāji, bija jāsēž, līdz ieradās meitenes, kas beidzot visu satīrija. :(

G GerdaSmirnoff 13.09.2016

11.09.2016. registrejoties notika tas pats variants, nozheloju kad nepajautaju tas sievietes vardu kura centaas izspiest man vel vienu samaksu (300 eiro), uz ko atbildeju kategorisku NE! Pec tam man tapat gribeja izspiest naudu un atteikties no edinashanas uz klaja, uzko kategoriski atteicu,jo lidzi bija mazs berns. Un tad viniem saka stradat smadzenes un piedavaja nonemt pases kopiju un apliecinat kad kartes dati nav zagti uz ko ari piekritu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes