www.sudzibas.lv Talling Biļetes rezervācija

Talling - Biļetes rezervācija

Mīļie ļautiņi, kā man sanāca....29.07.14, rezervēju biēti uz prāmi ar maršrutu Tallina- Stokholma pa telefonu...tad kad cilvēks auzbrauca uz Tallinu un saņēma pēc rezervācijas biļeti tur maršruts Tallina - Xelsingi....Sanāk tā ka operators sajauca un datorā ievadīja nepareizi....beigās esam paši vainīgi dabūjam samaksāt par jaunu biļeti lai tiktu prom....Pēc tam man dikti ļoti atvainojās un teica ka viss ir normāli paši vien esam vainīgi....pirms jums ostā izdrukā rezervācijas biļeti pajautājiet kasē uz kuru valsi jūs sūta....citādi ko paņēmi tur brauksi!!! Fui taling kompānijai!!!Tur strādā neprofesionāli cilvēki kuri negrib atbildēt par savām kļūdām!!!

Komentāri (4)

S sunssunscaucau 31.07.2014

Piekrītu Talling ir neprofesionāļu banda!!! Sūdziet tiesā un taisnība būs jūsu pusē.

L lilly 01.08.2014

Smiekligi kad komente personigu sudzibu :D

V VarenaaTejkana 01.08.2014

ak dievs, šī sūdzība!!! pirmam kartām jau TallinGGGGGGGG. un tad vel sevi nokomentejat. Saids un smiekli visapkart, paradiju jūsu sudzību koleģiem, labs garīgais ir visiem :)

Ok Tallinkā visi tie darbinieki ir neprofesionāli sava darba darītāji!!! Loti Jums piekrītu Visu cieņu jūsu komentāram!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes