www.sudzibas.lv Tālivaldis Kronbergs Tālivaldis Kronbergs aicināja mazgadīgus zēnus piedalīties geju praidā

Tālivaldis Kronbergs - Tālivaldis Kronbergs aicināja mazgadīgus zēnus piedalīties geju praidā

Kas ir Tālivaldis Kronbergs un kāpēc viņš mazgadīgus zēnus aicināja piedalīties praidā?Konkrēti, tikko apskatīju sava 12 gadīgā dēla profilu, redzēju, ka viņš saņēmis uzaicinājumus piedalīties praidā no Tālivalda Kronberga. Tā nav pirmā reize, kad šī persona mazgadīgiem zēniem izsūta šādus uzaicinājumus. Pie tam cits zēns jau ziemā bija saņēmis uzaicinājumus no Kronberga apmeklēt geju pasākumus. Kāpēc šādi praidi Rīgā ir jāatļauj un kāpēc tajos praidos ir jāiesaista nepilngadīgi zēni?

M

Komentāri (4)

C cukurdupsis 30.06.2015

par ko cepiens? šis kungs ir specializējis izglītības jautājumos, tādēļ arī domājams 12 gadīgus puikas labprāt iepazīstina ar savu pārliecību un parāda, ka īsta mīlestība ir tikai starp vīriem:)

T trakotais 20.07.2015

gejs gejam draugs. Bet es arī nesaprotu, kāpēc viņiem ir jāļauj draudzēties tik atklāti un vēl ar maziem bērniem. Tas tak ir pedofīls

J Jānis Adijāns 26.02.2018

imho sūdzība pamatota. Es noteikti vērstos policijā. Pedofilijas pazīmes.

M Māris 12.08.2018

Nez, kaut kā neticu, ka viņš tā personīgi ņēma un sūtīja. Jāskatās, kam bija adresēts teksts; visdrīzāk, tā bija tikai tēma domubiedru grupā vai arī automātisks, bezpersonisks, informatīvs ziņojums visiem "draugiem" (kas mūsdienās nepavisam nenozīmē draugu reālā nozīmē, bet vienkārši kontaktpersonu, un nav ne jausmas, kāpēc tā nokļuva jūsu dēla kontaktu sarakstā).

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes