Spice Home - Stāvvieta

Labdien,Uz T/C SPICES vadību attiecas teksts " Ja kaķim nav ko darīt,tas laiza olas".Tieši vakar vakara stāvvietā pie veikala tika uzliktas zīmes ar ierobežotu laiku,no cikiem līdz cikiem tur var atstāt savu transportu. Es pie veikala noliku mašīnu un lēnā garā pastaigājoties,gaidot līdz tiks atvērts veikals, iegāju "RIMI" veikalā, pa to laiku mīļā pašvaldības policija [slēpt]@ jau uzlikusi sodu... Tad nu tā Spices vadība, saliekat tās zīmes lai redz, nevis pagrieztas sazin uz kuru pusi, citur aizliktas aiz tūjām un iebraucot iekšā stāvvietā nemaz nav manāmas! Baidās ja kāda mašīna tur būs pirms vai pēc desmitiem, tad nebūs vietas un Jūsu stulbais veikals ar ambīcijām zaudēs klientus, tieši dēļ tā arī zaudēsiet :D

Komentāri (3)

T TkSpice 01.09.2015

Labdien!

Automašīnu novietošanas ierobežojumi noteikti, rūpējoties par Jūsu un citu tirdzniecības kompleksa Spice apmeklētāju ērtībām - piedāvājot maksimāli brīvas stāvvietas atveroties tirdzniecības kompleksam.
Papildu ceļa zīmēm par automašīnu novietošanas ierobežojumu jau sākotnēji ir izvietotas vēl 10 zīmes, kas atgādina, ka noteiktajā teritorijā stāvēt atļauts no plkst. 10.00 līdz 24.00.
Rīgas pašvaldības policija savas kompetences ietvaros pilda savus pienākumus visā pilsētas teritorijā un t/k Spice nav izņēmums. Ņemot vērā Jūsu ziņu, tuvākajā nākotnē papildināsim stāvvietas vēl ar atgādinošajām ceļa zīmēm.

K KristaG 24.02.2019

Auto jebkurā laikā var novietot stāvvietā starp Spice un Spice Home

P pirce'ja 13.09.2016

Arī saņēmu sodu,nepamanīju zīmi-auto novietoju eilgi pirms 10iem no rīta, lai ieietu Rimi (no tās stāvvietas ērtāk bija izbaukšana no tirdzn.centra ) un ak kāds pārsteigums- sods 40 eur ! Paldies SPICE- esat zaudējuši klientus,jo savējiem visiem piekodināju kādi jūs blēži!!!!! Kauns par Jums!!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes