www.sudzibas.lv ISYTC Sia darbs ārzemēs

ISYTC Sia - darbs ārzemēs

Vēlos brīdināt par firmu SYTC, atrodas Kr.Valdemāra iela 18, 3.stāvs, 3 kab., strādā arī Daugavpilī caur ceļojumu aģentūru Mandarina travel. KRĀPNIEKI!!!!Naudiņu paņem ļoti labprāt, bet par dara nodrošināšanu nemaz nedomā. Sazvanīt šos krāpniekus nav iespmējams, neceļ telefonus.Arī iemaksāto naudu(150 EURO) atgūt nevar, jo nav sazvanāmi.Potenciālajiem darba meklētājiem sirsnīgi iesaku izvēlēties citu darbā iekārtošanas firmu.

K

Komentāri (1)

A alina8232504 26.07.2015

Jehala 4erez etu firmu obmanuli s rabotoj i zabrali denjgi.+ naso4injali tipo ja vinovata bila v tom 4to ne okozalasj raboti denjgi ja tak i ne vernula a iz zagranici im dozvanica ne mogla!!!Ljudi 100 raz podumajte prezde 4em jehatj 4erez ih kompaniju!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes