www.sudzibas.lv Swedbank iemaksas autamats

Swedbank - iemaksas autamats

Sodien skaitiju naudu iemaksas autamata swedbankas filiale Dobele.Naudu 145euro autamats panema bet ekrana paradijas uzraksts bankomata kluda adeva atpakal karti bet naudu ne.Tad rodas jautajyms prieskam ir vajadzigi tadi bankomati kas norij naudu un uz konta neparskaita?

C

Komentāri (3)

E Evija Mūkina 17.05.2015

uz bankas tehnisko nr. zvaniiji, kas norādīts pie bankomāta? man ar pirms pāris gadiem bija līdzīgaa situācija. Sazvaniiju un pēc pāris dienām vis bija kārībā

C cubina 17.05.2015

Ja pazvaniju vini teica ka pienema iesniegumu un busot inkasacija bet kad es nezinu.

Pacco_al 10.09.2015

Ja jūs tikai zinātu, ko cilvēki mēdz kopā ar naudu ievietot bankas iemaksas automātā...?!!!
Vis lielākais draugs ir lielveikalu (RIMI, Maxima, Narvesen, ) uzlīmes, cilvēki parasti nepamana, ka starp naudas banknotēm makā ir ielīdusi kāda uzlīme. Arī zivju zvīņas tur mēdz būt, arī košļājamā gumija utt.
Protams cilvēkam liekas ka viņš izņēma naudu no maka un "pa taisno" bankomātā. Bet šādas uzlīmes uzreiz pielīp pie gumijas rullīšiem, kuri šķiro un skaita naudu un bankomāta darbība ir paralizēta.
Bankai šāda bankomāta "tīrīšana" ir padārgs prieks un citiem klientiem tā ir neērtība, jo bankomāts tikmēr nestrādā.
Protams ir muļķīgi no bankas puses mēģināt cilvēkam teikt, ka jūs bijāt ievietojis svešķermeni bankomāt, jo mēs taču visi esam tik "Paštaisni", ka tas tā noteikti NEVARĒJA BŪT.
Secinājumus izdariet paši.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes