Swedbank - Nauda

Sveicinati, velos padalities ar to kadi swedbank ir bremzes... es iesniedzu iesniegumu par to, ka delj vinju nolaidibas, kads ar manas kartes datiem ir nosucis nedaudz pariu 100Ls... Galvenais, ka nevienam nebija pieejami mani dati, ka ari tonakt atrados majas un karte bija pie manis, ne bridi nebija nozaudeta. Swedbank uzrakstija, ka 14 dienu laika dos informaciju par talaku ricibu - pagajusi jau 21 .diena, un nekadas zinjas ne minjas... NEatbild ari vairakas dienas... NU vienigi, lai jusu dati butu droshiba, ka ari viss noteikti notiktu atrak - ieteiktu pardomat, ja kadam ir swedbank uz doto bridi.

A

Komentāri (8)

J JānisVīksna 08.08.2011

Gan jau pats esi vainīgs, ka info par karti kādam iedevi tīri nemanot.

A Alla 08.08.2011

Noteikti, pats vainīgs. Swedbanka ir labākā!

1 111 08.08.2011

Kāpēc banka vainīga, ka no tavas kartes kāds noņēmis naudu? Ganjau kāda putana bija pie tevis ciemos...piedzirdīja un savāca tavu naudu. A pin kods ir jāzina no galvas!

Vai tad bankomātos nav novērošanas kameras? Kurš bankomāts, cikos un atradīs vainīgo.

B Beril 10.08.2011

cik man ir bijusi darīšana ar naudas norīšanu iemaksas automātos un bankomātiem.. vienmēr saka 2 nedē'ļas, bet visu nokārto daudz ātrāk.
Reiz pat 50 Ls atgrieza otrajā dienā, jo tuvojās ziemassvētki..., bet ar noteikumu, ja tomēr pārbaudē uzrādīsies, ka meloju, man būs jāatmaksā.

L llll 17.08.2011

Jus esat stulbi vai kas???? Lasit nemakat...! Teikts, ka nauda netika nonemta no bankomata... Es nedzeru..!!! Karte vienmer bija pie manis - bet nez kka tika nonemta informacija un, kkas ar tiem kartes datiem tikai maksajis i-neta - droshi voen, veikala kadas stulba maza.. bija kartei lasitajs informacijas u.t.t

Pie ka banka vainiga, pie ta, ka es maksaju par pakalpojumu un vinja nevar sniegt nekadu aizsardzibu... Kamdelj visu laiku tas notiek ar swedbank ? Nevis ar citam bankam?! Jau 3 nedeljas pagaja - info 0

L llll 17.08.2011

Vai vel nav pielecis? Ka nevienam nebija vajadzigs pinkods, lai pirktu i-neta - tam vajag tikai kartes nr un 3 ciparu kodu otraja puse... Nu un to neviens pilniba nevareja redzet...pat ne draugi, ne viens... Tur jau tas joks... Ja karti butu nozaudejis un kads butu nonemis no bankomata nu ok tad jau viss skaidrs... BEt ta tas nebija.

T Tikai uzvārds 26.09.2011

Ambālis... :)) ka delj vinju nolaidibas, kads ar manas kartes datiem ir nosucis nedaudz pariu 100Ls.. .. sajedz ko raksti tīni?

R Rasma 26.09.2011

nebūt ne stulbības.bankas zog no klientu kartēm naudu.daudziem ir tik daudz.ka viņi nepamana.Ja pamana, -tad sākas kašķis ar drošības pārvaldi.dīvaini, ka lieta tik ilgi velkās.nav ko gaidīt, jo īesniegumu kāds varbūt pazaudējis.
p.s.man ir pieredze ar citu banku, kā zog naudu...(pati 6 gadus strādāju vienā bankā)toreiz dabūju atpakaļ 2 dienu laikā.
Swedbank-bēdu ieleja;-((((

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes