Swedbank - krāpnieki

Es biju paņēmusi kredītus bankā, visu maksāju godīgi un uzcītīgi, bet kā jau visiem, algas sāka kavēt un nemaksāt. es devos prom un iekavēju 2 mēnešus, kurus samaksāju un turpināju maksāt, bet man atnāk no Pauss konsult vēstule, ka studiju kredīta līgums ar Swed banku man ir lauzts un parāda summa ir 66.25 Ls, ko es samaksāju, es turpināju likt naudu uz konta un ne mazās summas, bet viņi man lauž patēriņa kredītu un kredītlīniju bez brīdinājuma vēstules, es domāju, ka esmu samaksājusi, KUR IR VĒSTULE, ko viņi man atbildēja, ka esot nosūtījuši īsziņu uz telefonu WTF?????? ko protams neviens nav redzējis un saņēmis. ok, tagad man kopš 2012 gada zvanās Gelvora par patēriņa kredītu un kredītlīniju tās pašas summas, ko pirmsākumos, Un kur tad ir palikuši tie 2500 LS ko esmu maksājusi? aizgāju uz banku, ie man iedeva konta izrakstu ar bankas zīmogu un parakstu ar norādi, ka ES; Mans Vārds uzvards esmu veikusi iemaksu kontā 850 Ls 2010. gadā un mana kredītlīnija ir slēgta. Bet gelvora ejot uz tiesu jau un sūdz mani! man apgrozījums gada laikā bija pari 2000 Ls, man pat kredīts tik liels nav bijis, bet kur nauda palikusi?
par studiju kredītu gada laikā samaksāju 900 eiro, pamatsumma nav samazinājusies ne par vienu centu uz ko vini atbildēja, ka tie esot gada procenti, kas par zagšanu, kāds var paskaidrot. Man visi papīri ir uz rokas un es iešu uz tiesu!!!!

I

Komentāri (1)

Ausainītis 04.10.2013

Ar to tad arī vajadzēja sākt!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes