www.sudzibas.lv Sveaskog Baltfor SVEASKOG - Krāpjas ar iepirkuma cenām

Sveaskog Baltfor SIA - SVEASKOG - Krāpjas ar iepirkuma cenām

"Sveaskog Baltfor", SIASveaskog Baltfor SIA ir stabils meža nozares uzņēmums ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi kokmateriālu tirdzniecībā. Uzņēmums ir ISO 9001, ISO 14001 un FSC CoC sertificēts (FSC-C023743).Kontaktinformācija Tālrunis: 25622116, 25622293, 26663273, 67240175, 67240072, 29393097, 67240075 E-pasts: [slēpt]@sveaskog.se Adrese: Brīvības 40-23, Rīga, LV-1050 Mājas lapa: www.sveaskog.seSIA SVEASKOG BALTFOR - Krāpjas ar šķeldas iepirkuma cenām. Telefonsarunā viss skaisti un rožaini, bet realitāte ir citādāka.Pa telefonu vienojamies par konkrētu šķeldas bērkuba iepirkuma cenu, bet kad vajadzēja maksāt, tad cena pēķšņi jau bija 2 reizes mazāka + papildus vēl pašiem bija jāsedz transporta izdevumus.Tūlītēja apmaksa arī "izkūpēja", tieši ar kopējo bērkubu daudzumu! Nedēļām ilgi vajadzēja gaidīt kamēr SIA SVEASKOG BALTFOR sagatavo pavadzīmi un vēl ilgāk viņi veic apmaksu.No kopējā nodota apjoma pēkšņi pazuduši ap 10%. Pārdevēju nostāda fakta priekšā, vai paraksti pavadzīmi un saņem, ko mēs piedāvājam vai arī NEKO!Iesaku vairākkārt apsvert sadarbību ar SIA SVEASKOG BALTFOR!NEĻAUJIET nevienai kravai pamest Jūsu teritoriju, pirms uzmerīšanas un dokumentu parakstīšanas!NETICIET nevienam viņu vārdam, ka dokumentus noformēs pēc visa daudzuma izvešanas, jo tad Jūs viņiem vairs neesat vajadzīgi! KAUNS par tādiem uzņēmējiem!

Komentāri (7)

F fun 13.10.2014

Diez vai cien. Inženieris rakstiet taisnību.
1. Cik zinu, parasti Baltforā par darijumu tiek noslēgts līgums kurā pircējs un pārdevējs vienojas gan par cenu gan par pārējo - kurš par ko maksā u.t.t.. Diez vai darījums par kuru rakstiet, varētu būt noticis Jums klātienē netiekoties ar Baltforu (kaut vai parādot šķeldas kaudzes kvalitāti ko Jūs pārdodat) - ja vien neesiet starpnieks, kas mēģina tirgot preci ko neesiet pats redzējis un līgumu neesiet slēdzis.
2. Apmaksas termiņi Baltforā ir standarta - x dienas no rēķina saņemšanas dienas (gr. programma to dara automātiski). Rēķinu parasti gan izraksta tas, kas pārdod preci t.i. pārdevējs. Ja kā rakstiet "Nedēļām ilgi vajadzēja gaidīt kamēr SIA SVEASKOG BALTFOR sagatavo pavadzīmi" - tad no tā saprotams, ka bijāt šķeldas pircējs nevis pārdevējs (vai īstenībā ne viens ne otrs) un visu augstāk sacerēto nav jēgas nemaz komentēt. (stāsta "ticamības moments " ir zudis.)

S SIA Sveaskog Baltfor 13.10.2014

Labdien,

Lūdzu dariet mums zināmu, par kuru darījumu ir runa un SIA Sveaskog Baltfor darbinieka vārdu un uzvārdu ar ko kontaktējāties, lai varam veikt faktu pārbaudi un sniegt Jums atbildi uz Jūsu izvirzītajām pretenzijām (lūdzu rakstiet uz [slēpt]@sveaskog.se).

Ar cieņu,

SIA Sveaskog Baltfor
Tirdzniecības un loģistikas vadītājs
Jānis Mazītis

Inženieris 19.10.2014

Cien. "fun" beidziet rakstīt muļķības, par to, kas Jums nav zināms!

Viss augstākminētais ir 100% taisnība un "ticamības moments " zūd tieši Jūsu komentāram mēģinot aizstāvēt iespējams savu uzņēmumu.

Līgumu solīja sagatavot un atvest nākamā dienā pēc izvešanas, jo pie izvešanas viņiem tie nebija, bet "nākamā diena" pienāca pēc 2. nedēļām ar jauniem pārsteigumiem!

Tad iespējams fun esat arī lietas kursā, cik SIA SVEASKOG BALTFOR darījumi tiek noslēgti bez līguma un tiek samaksāts uz vietas skaidrā naudā???

Tāpēc atkārtoju vēlreiz - NEĻAUJIET nevienai kravai pamest Jūsu teritoriju, pirms uzmērīšanas un dokumentu parakstīšanas!

D Dainis G. 14.02.2020

Nu nezinu gan,esmu sniedzis zagesanas pakalpojumus SVEASKOG BALTFOR nau nekad bijis kad mums nau bijis ligums utt.un rekini viemer laika apmaksati ?

Ar cieņu: D.Grants

S SIA Sveaskog Baltfor 23.10.2014

Cien. Inženieri,

Diemžēl neesmu no Jums saņēmis nekādu informāciju par Jūsu minēto gadijumu. Sveaskog Baltfor nekad nemaksā skaidrā naudā (ja tas tā ir noticis Jūsu gadījumā, Jūs visticamāk esiet kļuvis par upuri kādiem krāpniekiem, kas uzdodas par Sveaskog Baltfor darbiniekiem). Vēlreiz Jūs aicinu darīt man zināmu cilvēku vārdus (vai telefona nr.) ar ko veicāt sarunas un darījuma detaļas, lai varam uzsākt šī gadījuma izmeklēšanu.

Ar cieņu,

SIA Sveaskog Baltfor
Tirdzniecības un loģistikas vadītājs
Jānis [slēpt]@sveaskog.se

Inženieris 17.02.2016

Tad tas "KRĀPNIEKS" ir Jūsu darbinieks Āris!

S SIA Sveaskog Baltfor 24.02.2016

Vēlreiz Jūs aicinu darīt man zināmu par kuru objektu iet runa (darījuma detaļas), lai varam uzsākt šī gadījuma izmeklēšanu.

Ar cieņu,

SIA Sveaskog Baltfor
Tirdzniecības un loģistikas vadītājs
Jānis [slēpt]@sveaskog.se

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes