www.sudzibas.lv šuvējs nekvalitatīvs darbs

šuvējs - nekvalitatīvs darbs

Vilnis Miķelsons slikts nekvalitatīvs šuvējs. Izmanto plīstošus audumus. Iesaku izmantot citus variantus. ja nemāk ievērt diedziņu adatiņā tad jau ar citiem darbiņiem arī ir tāpat. diletants.

P

Komentāri (2)

V vilnis_m 15.03.2015

labaak pasaki savu vardu uzvardu un tiksimies dziivee, godiigi sakot man zeel tevis ka esi taads dirseejs, un Dievs nav mazais beerns, par dirshanu vinsh arii dod dziivee paarbaudijumus taadiem sižofrēniķiem kā tev mīļais draugs vai draudzene. KURVA.

P patiess 29.03.2015

No sākuma iemācies šūt diletant pirms met izaicinājumus. neuztraucies es zinu kur tu dzīvo. kad nākamreiz vēlēšos vilties ar sniegto pakalpojumu tad noteikti izvēlēšos tevi. Tātad vēlreiz slikts šuvējs (Vilnis Miķelsons)! ar sliktu attieksmi neļaujiet viņam neko sev darināt, un protams nemaksājiet pirms prece ir gatava.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes