www.sudzibas.lv SUV 9 Security Control Šeit neciena savus darbiniekus

SUV 9 Security Control - Šeit neciena savus darbiniekus

Cienījamo kolēgi!Ja esi izlasījis SS.LV ievietoto SUV9 SC sludinājumu par vakanci Jelgavā - nesteidzies turp doties.Vispirms no bijušajiem darbiniekiem ievāc informāciju par iemesliem kāpēc viņi šo darbavietu uzteikuši vai tikuši atlaisti. Objekts atrodas Jelgavā, Aviācijas 18 - Jelgavas biznesa parks. Pats darbs kā tāds ir normāls un darāms. Vienīgā problēma - objekta vecākais Ilgvars Veide. Jūs tur sagaidīs smaidīgs, patuklis "GOBĻINS" ar astoņu klašu izglītību un tukšu pauri. Viņs ir sajaucis apsardzes struktūras ar zemessardzi. Viņaprāt veidā kā dižoties ar saviem uzplečiem un padotajiem regulāri atgādinot kas viņs objektā ir, tiks nodrošināta kolektīvā kārtība. Vienīgā prasme - padotajiem likt pildīt nesaprotamus un nepamatotus rīkojumus. Hobijs - regulāri "STUČĪT" par saviem padotajiem augstākai priekšniecībai. Kā teikt jāsaka, augstāk stāvošjai priekšniecībai ir jbūt informētai par visu un visiem. Kārtībai jābūt :). Patīk spēleties ar racīju, vienīgi bez lamuvārdiem nemāk pa to sazināties, viņa sulīgos tekstus visi objekta apmekletāji dzird pa gabalu un ņirdz par visu objekta apsardzi kā tādu. Bet katram pašam personīgi būs iespēja par to pārliecināties. Laipni lūgtum Jelgavā, Aviācijas 18, NP Jelgavas biznesa parks - apsardzes firma SIA SUV9 SC

Komentāri (4)

Dmitry Resnais 02.08.2015

100% līdzība.

Dmitry Grozny 31.08.2015

Es arī SUV9 bijušais darbinieks un pastāstīšu savu pieredzi šajā darba vietā. Te darba grafiks ir 1-3 un sanāk strādāt 7-8 diennakts maiņas. Stundas likme ir 1.57 Eur un nav grūti sarēķināt ka alga nesanāk nekāda dižā. Protams ka sāku strādāt vēl vienā apsardzes firmā un viss bija O.K. līdz par to uzzināja Ilgvars Veide. Protams ka no tā brīža SUV9 vairs nestrādāju. Arī darba algas te dīvaini maksāja. Daļu pārskaitīja uz kontu, bet daļu konvertā. Un augstākrakstītais raksts ir tīrākā patiesība,
katram pašam ir iespēja par to pārliecināties personīgi.

G gomuncul 03.05.2016

Meneša alga uz rokam videji 260 eiro menesi, no tiem 140 uz konta, pareja nauda konverta. Nauda par ikgadejo atvalinajumu 100 eiro konverta par pagajušo gadu, ja par atvalinajumu naudu neprasit, tad vispar neizmaksa. Pedeja laika algas izmaksu kave uz 5 lidz 10 dienam.

I ivars123114 07.12.2018

Iegāju mājaslapā http://www.suv9.lv/kontakti.html konkrēti kontaktus. viens tālr.+371 67624802 -nr neeksistē; tālāk, mob.+371 26546299 -vīrietis pacēla kurš nestrādā šajā uzņēmumā, un atliek pēdējais mob. +371 29182270 - kur atbild neadekvāts vīrietis. palīdzēt man nevarēja. nestādijās priekšā un beigās nometa telefonu. Vai tā ir normāla attieksme no uzņēmuma puses? Es kā kliensts zvanot lai uzzinātu sev interesējošu jautajumu, bet no otras puses neadekvāts un met nost.
Iesaku nesadarboties ar šo uzņēmumu! Labāk izvēlēties citu uzņēmumu, kur attieksme pret klientiem adekvātāka būs!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes