www.sudzibas.lv Super Netto Neatgrieza aizmirsto preci

Supernetto - Neatgrieza aizmirsto preci

Ar mani notika nepatīkama situācija. 18 novembrī pirms darba ieskrēju veikalā, nopirkt uz darbu pārtiku. Neuzmanības dēļ aizmirsu maisiņu ar augļiem(3 banānus un 1 ābolu)Darbā sapratu ka aizmirsu veikalā. Piezvaniju 1188 un uzzināju veikala telefonu. Uz čeka bija norādīta kassiere Oksana. Kad es ar viņu sazvanijos,viņa pateica ka maisiņš tik tiešām ir atstāts. Sarunājām ka atnākšu pakaļ nakošajā dienā, jo tajā pašā dienā atnākt nevaru,strādāju lidz 10 vakarā.Nakošā dienā atnācu,strādāja cita maiņa,bija arī vaditāja. Neviens neko nezin,nevienam nekas nav tekts. Nu ko var pa teikt-labu apetīti Oksana. Lai tev (kolēģe)veicas darbā.

A

Komentāri (7)

D Dmitrijs 19.11.2014

Какой забавный пост! А не легче пойти и купить эти два яблока и банан, а не тратить время на поиск номера магазина???

J Jobmobers 19.11.2014

A kas tur tāds -pazvanīji painformēji par maisiņu...Oksana atrada viss štokos :D

E elvisons 19.11.2014

Viņa varbūt padomāja ka tikai maisiņam pakaļ atnāksi, nevis saturam, tāpēc lai nesabojās nolēma aiznest mājās lai notiesātu... :)

db 19.11.2014

Pa to sarunāto naudu uz 1188 varēji nopirkt sev burkānus uz darbu

db 19.11.2014

Un ko tu spārniņus savus nolaidi? Padevies un sūdzību uzrakstīji, slinkums atnākt citreiz, kad tā Oksana būs darbā un saņemt svaigus augļus no plaukta?

F Fosfors 20.11.2014

жалобы ни о чём. Полнейший бред и автор такой-же. Вы сами несёте вину за оставленые вами вещи, и работникам супернетто до потеряных 3 яблок и подавно похрен

Z zalais_arn 22.11.2014

Tas taču ir Supperneto bīrons, ka vispār tur dabūji svaigus augļus :D:D vismaz līdz kasei dabūji

Kāds veikals tāda attieksme

Vienmēr vieni pensionāri staigā un vienmēr grīdas nemazgātas un baisa paskata apsargi - nozīmē netīri un nekopti. Bieži vien pat pārdevejas, ka nemāk runāt latviski

Mans Mīļākiais veikals, vienmēr prieks tu iet :D:D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes