www.sudzibas.lv Super Netto apsardzes darbs

Supernetto - apsardzes darbs

Š.g.17.04.2012 Margarita Šaurina Supernetto veikala arsardzes darbinieks izteica draudu un apsūdzeja mani pardeveju SIA konditoreja 'Saracēns'par to,ka es saskrapēju viņas mašīnu.Pēc draudiem M.Šaurina sabojaāja uzņēmuma inventāru. Lūdzu lai veikala apsargs M.Šaurina izteiktu savu piedošanu,kā arī lūdzu nekompetento un psihiski nelidzsvarotu darbinieku M.Šaurinu atlaist no darba un imaksat morālo kompensāciju.

Komentāri (3)

O omite 21.04.2012

Izlasījusi šo teksti un biju šokā! Esmu vecāka sieviete un man pietiek laika lai aprunātos ar cilvēkiem. Reizēm mēdzu pakavēties kādā no Superneto veikaliņiem. Tur strādā jauki cilvēki tai skaitā arī minētā M.Šauriņa. Jauna, laipna, izpalīdzīga sieviete.Vairākas reizes esmu redzējusi kā tiek noķerti zagļi un vienmēr Šauriņa ir bijusi ļoti korekta ar cilvēkiem. Minētajā dienā biju iegriezusies Superneto lai iegādātos dažas bulciņas vakariņām. Diemžēl, nenopirku jo Jūs, cienītā, sūdzības rakstītāja atradāties tādā "bomžiku" kompānijā, ka man uzreiz zuda apetīte. Vēlāk uzzināju, ka neesmu vienīgā, kam Jūsu maiņā negribās neko pirkt. Varbūt sākumā vajadzētu ievērot šādas tādas sanitārās normas un savus draugeļus pieņemt mājās, bet ne darba vietā? Tur jums neviens netraucēs mierīgi iemalkot grādīgo...

Ausainītis 21.04.2012

Jā, Super Netto ir ļoti draudzīgs priekš bomžiem! Tas ir novēŗots visā LV teritorijā!

A alt 27.11.2014

Nevienā citā veikalā, kā Super Netto, es neesmu sastapusi tādu daudzumu ar smirdīgiem, smakojošiem cilvēkiem. Smird tā ka elpu sit ciet. Brīvības gatvē. Tur viens arī pie durvīm regulāri ar skuju vainagiem tirgojas un iekšā nāk sildīties. Par laimi gan nesmird laikam. Bomžu veikals, kauns paliek tur vispār iet iekšā, bet nu ir dažas lietas, kas ir iecienītas un nekur citur nav nopērkamas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes