www.sudzibas.lv Super Akcijas Nesniedz pakalpojumu, naudu neatmaksā

SuperAkcijas.Lv - Nesniedz pakalpojumu, naudu neatmaksā

Iegādājos kuponus izjādei ar zirgu + fotosesiju diviem. Trīs nedēļu periodā nevarējām vienoties ar pakalpojuma sniedzējiem par izjādes laiku - saprotu, ka brīvdienas var būt aizņemtas, var būt arī vakari trīs nedēļas uz priekšu aizņemti, bet, ja esam gatavi nākt pretī un arī darba dienā jebkurā laikā atbraukt un nespējam atrast laiku, tad kaut kas nav kārtībā. īpašniecei bija te privāts pasākums, te vēl kaut kāds pasākums, te vienkārši necēla telefonu.Superakciju administratore lieliska- saldā balsī solīja un atsūtīja veidlapas atteikumam, bez ierunām pieņēma un solīja atgriezt naudu. Vai tā notika? Ne un ne. Pie tālruņa parādījās te vīrietis, te tā pati saldā administratore, solot iesniegumus nodot tālāk, izskatīt, pārskaitīt, pasekot un visu izdarīt. Kā nav tā nav - te konta numuru nav varējuši atrast, lai naudu pārskaitītu, te vēl kaut kas. Nu jau skatos, ka arī tīmekļa vietnē lietošanas noteikumi izmainīti - vairs naudu atgriež nevis 14 dienu laikā kopš pakalpojuma sniegšanas termiņa beigām, bet iegādes brīža. Sak, paši vien vainīgi, ka tik ilgi muļļājāt un nevarējāt ar pakalpojuma sniedzēju sarunāt - laiks taču bija. Man bija, taču pašiem kuponu pieņēmējiem nebija. Paldies par to pašu!

S

Komentāri (4)

M mitsubaru 05.05.2015

Nu ko lai saka GUDRI CILVEEKI NE PEER NE ARI KAUKO PARDOD SHAJOS SUUDA PORTALOS..jo.atceries ka pa leto tirgo to ko nevienam nevar pardot!!

T trakotais 06.05.2015

pa gabalu no šadiem saitiem un tad arī viņi nevairosiess

S sauluxks 06.05.2015

Hmm, ar šiem gan parasti ir bijusi laba pieredze, vismaz neviens nekad pēc dāvanas saņemšanas nav sūdzējies.

L lunards 12.05.2015

re kur viens sūdzas

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes