www.sudzibas.lv Super Akcijas Apčakarēšana

SuperAkcijas.Lv - Apčakarēšana

Decembra pirmajās dienās superakcijas.lv atradu ideālo dāvanu savam draugam. Ļoti nopriecājos un negaidot iegādājos "kuponu". Pirmais pārsteigums jau bija, ka tikai 16. decembrī būs zināms vai pie šīs preces vispār varēs tikt, tad,kad saņēmu apstiprinājumu 2 dienas pirms ziemassvētkiem saņemu ziņu, ka prece nebūs pieejama līdz ziemassvētkiem, pēc tam līdz janvārim, un jau atkal un atkal (kopā 5 reizes) pārcēla saņešanas datumus. Divas reizes devos uz biroju noteiktajos datumos, ar ļoti nelaipnu attieksmi meitenes tur mani aizsūtīja prom, otro reizi soloties zvanīt. Nedēļu nekādu ziņu nebija, nosūtīti trīs epasti un 15. janvārī(!!) beidzot saņemu atbildi, ka prece tomēr nebūs pieejama.
Iesaku neizmantot šīs lapas pakalpojumus! Ir daudz citu lielisku interneta veikalu, kuri tā nečakarē klientus.

P

Komentāri (5)

K Krishinjsh 15.01.2014

Tāpēc vajag iepirkties portālā Kopaletak.lv, viņi naudu par kuponu neprasa, bez maksas to izprintē, dodies uz kuponā norādīto adresi, tur uzrādi un norēķinies par pakalpojumu, ērti, vienkārši un galvenais droši!

U User4468 15.01.2014

Kakoj tovar u vas bil? Ja toze okolo mesjaca zhdu tovar. Pohoze i ne budet uze.

I Iluta 16.01.2014

Es jau sen vairs neticu nekādām superakcijām, un tev ar iesaku nebūt naivai! :)

G ginca5022 22.01.2014

laba

I inguc_is 17.12.2014

Pilniigs sviests! es veel septembra sakuma pasuutiju preci un piegaadi, kad bija pagajis termins saau mekleet, kur ir sakuma atbildeja jums atnaks 4dien! (novembra sakumaa) bet protams ka nekas neatnaca!! suuutiju epasts katru dienu neviens neatbildeeja, un she ku re kur laikam Z-sv daavana- sodien atnesa, nepagajis ne pus gads!!! nepeerciet neko superkuponos- kas ir jaagaida, kaut kadu pakalojumus vieniigais!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes