www.sudzibas.lv Super Akcijas krāpšana un mānīšana

SuperAkcijas.Lv - krāpšana un mānīšana

Jau pirms mēneša pasūtīju preci šajā krāpnieku kantorī un, protams, nekas joprojām nav saņemts. Tikai tukši solījumi par to, ka prece nākamo trīs dienu laikā tiks piegādāta. Atrunas notiek katru reizi, kad zvanu!Mīļie cilvēki, apdomājiet kārtīgi, pirms tērējat naudu par preci, jo būs jāpieliek lielas pūles un pacietība, kamēr to dabūsiet savā īpašumā!

K

Komentāri (1)

donna b 22.12.2014

Milie cilveki, kur Jus dabujat visos tos saubigos piedavajumus no saubigajam web-lapam??? Tada sajuaa ka Latvijaa darbojas 500 web-veikali, kuros ir pilns ar super-piedavajumiem un ir trisreiz tik daudz cilveku, kurie tam visam uzticas. Neesmu dzirdejusi ne par atlaides.lv, ne par superpiedavajums.lv, ne par perfectakcijas.lv, superakcijas.lv, ne par super-puperakcijas.lv. Ieperkos tikai drosajos (arzemju) i-veikalos un nebija nekadu problemu ne ar precu piegadi, ne ar apmainu. Cilveki grib visu dabut pa leto, nav brinums ka vinus uzmet... (vietejie *uznemeji*...)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes