Suncore - Suncore

Sveiki! kādā sakarā esmu apmaksājis pie suncore.lv abus reiķinus a man parāda,kad nav pieslēgti serveri! Un tad pēkšni parādas,kad velviens ir jaatmaksā! Paskaidrojiet kāds sakars,nu kāds sakars? Vienkārši kāds sakars? Es nesaņemu pakalpojumu,par kuru esmu samaksājusi,un rakstu [slēpt]@suncore.lv atbildi saņemt arī nevaru, es vēlos,lai man tiek pieslēgti abi hostingi par kuriem esmu samaksājusi,ja nē atgriziet manu naudu atpakaļ!!!Vēlos ieteikt,pirms ņemat šo hostu esat uzmanīgi!

S

Komentāri (4)

S Suncore SIA 28.05.2015

Problēma būs tā ka rakstas uz [slēpt]@suncore.lv" nevis [slēpt]@suncore.lv"...

K killagrammlv 29.01.2016

Sveiki,vēlējos pateikt par suncore.lv domēni netiek pieslēkti laicīgi, gaidīju vairākas dienas! Fear.lv tika pieslēgts pēc pāris dienām nevis 24h laikā!

Varat ar mani sazināties skpye killagrammlv

B bangx2 10.02.2016

Man uz konta bija sakrājies 1,000 eur un suncore neveica darbības lai izmaksātu to summu man. Nerekomendēju.

G GamingCommunity 22.02.2016

Hostingam ir mainijušies īpašnieki. Un šie īpašnieki jau strādā pie hostinga. Lai viss būtu kārtībā. Visas pretenzijas varējāt mest Jānim Blausam,kas vadija agrāk šo hostingu,bet pagaidām SUNCORE hostings ir viegli strādājams. Cik zinu domēnu apstrādā 72 h laikā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes