www.sudzibas.lv Sun City apkalpošana, netīrība

Sun City - apkalpošana, netīrība

Labdien.
Lūdzu, neejiet uz "Sun City" salonu Brīvības ielā 71a. Tik naidīgu attieksmi no galīgi neprofesionālā personāla es vēl nebiju manījusi. Ja pieraksts ir uz 9.00, bet darbiniece atnāk uz darbu 9.25 un pasaka, ka viņai ir tiesības kavēties, ir taču sastrēgumi, un vispār labi ,ka viņa ir atnākusi, bet to ,ka klients atprasījies no darba, tas viņu neinteresē. Protams procedūru pazaudēju, jo kavēju darbu.Arī uz iepriekšējām procedūrām pierakstījos, bet bija reizes, ka jāgaida bija gandrīz 45 minūtes. Tas jau vēl būtu mazākais-telpas mazas, nekoptas, pēc procedūrām nekas netiek mainīts vai dezinficēts. Ja klients guļ uz palaga(segas) apakšveļā ,tad vai nu pēc procedūras tas jāmaina vai jālieto vienreizējie palagi, bet nekas tāds netiek darīts. Te prasās sanitārā pārbaude. Visu dara viens cilvēks, gan administrators, gan apkalpo klientus,gan atbild uz telefona zvaniem, gan ir apkopēja,bet procedūras, cik es redzēju, ir kādas 4-5, klientu ir daudz, jo internetā procedūras var iegādāties par kuponiem ar atlaidēm . Meitene fiziski nespēj viena tikt galā, tāpēc arī pakalpojuma kvalitāte ir ļoti zema. Kvantitāte nenodrošina kvalitāti. Iesaku neapmeklēt šo salonu(to pat nevar saukt par salonu, bet gan par drūmu pagrabu.

T

Komentāri (3)

D Dailis Bezvārdis 02.07.2014

ko Tu vaidi te ? Ko Tu gribēji, pa lēto nopirkt kuponu, bet lai apkalpo pa 100 euro !? Ej uz salonu kur tas maksā tik cik tam jāmaksā un nebūs jāvaimanā !

I Inga1998 26.04.2016

Kāda starpība, cilvēks iet pa kuponiem vai pa pilno cenu! Salons piedāvā savus pakalpojumus, Tak lūdzu pildiet savus pienākumus godam!!!! Nevarat tad Nav Ko piedāvāt savus piedāvājumus! Kuponi- Tā ir sava veida reklāma, Lai piesaistītu vairāk klientus savam uznēmumam! Tapēc Tev nedod tiesības izrādīt tādu attieksmi! Ir izlikts piedāvājums un Tā cena! Nav svarīgi vai tie ir 5€ vai 105€! Ja cilveks noperk šo piedāvājumu, tad salona Pienakums izspildīt savus piedāvājumus!!!!!

A alusik99 31.03.2015

не ходите туда ни по купонам, а уж тем более за полную цену. Я бывала в других местах и по купонам, но было всё достойно.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes